Neve

LOISTO-valokuitulaajakaista on pian täällä!

LOISTO-valokuituliittymä ja LOISTO-valokuitunetti on luotettava ja tehokas laajakaistaratkaisu kotitalouksille, vapaa-ajan asunnoille, yrityksille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Valokuidun toimintavarmuus ja nopeus ovat tutkitusti käyttömukavuudessaan omaa luokkaansa.

Lue lisää LOISTO-valokuitulaajakaistasta!

LOISTO_tiedote_1400x340.jpg

 

...

Möyritäänkö sinun kadullasi kesällä 2017?

Napapiirin Energia ja Vesi Oy huoltaa ja rakentaa myös verkostojaan useassa paikassa Rovaniemellä. Katso kartasta missä kaikkialla olemme kaivutöissä!

Kesän kaivutyöt Rovaniemellä

 

...


Kesä on rakentamisen kulta-aikaa! Tilaa liittymät ajoissa!

Oletko rakentamassa kesällä 1.5. - 31.10. välisenä aikana, ja tarvitset paikallisen ja toimitusvarman vesi-, kaukolämpö- tai sähköliittymän?
Tilaa liittymäsi viipymättä, sillä kesä on rakentamisen ruuhka-aikaa myös meillä Nevessä!

Toimitusajat 1.5. - 31.10.2017 näet alta. Lue tarkemmat toimitusajat ja -ehdot tuotesivuiltamme!

Solina-vesiliittymät - 2 kuukautta    -   Aulis-kaukolämpöliittymät - väh. 2 kuukautta    -   Sini-sähköliittymät - 1 - 6 kuukautta

toimitusajat2.jpg

Arjen ekosysteemi

SomeFT_250x114.png

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä!

Seuraa meitä facebook.com/neveoy tai twitter.com/neveoy

Ajankohtaista
  • 20.4.2017

    Jokkavaara - Oikarainen alueella oli torstaina iltapäivällä 20.4. sähkökatkos, jonka vuoksi vedenpumppaamo pysähtyi ja vesijohtoverkoston paine laski. Sähköt palasivat noin kello 18 ja jakelu toimii jälleen. Vedessä voi kuitenkin ilmetä värjäymiä.

  • 19.4.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy on valinnut KVL-Tekniikan hoitamaan kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten ennakoivat kunnossapitotyöt sekä sähkö-automaation, vikojen korjauksen ja varallaolon sekä muut erikseen sovittavat kunnossapitotyöt Rovaniemen kaupungin alueella ja Kolarin kunnan alueella kaukolämpöverkon osalta.

  • 13.4.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy on valinnut KVL-Tekniikan hoitamaan kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten ennakoivat kunnossapitotyöt sekä sähkö-automaation, vikojen korjauksen ja varallaolon sekä muut erikseen sovittavat kunnossapitotyöt Rovaniemen kaupungin ja Kolarin kunnan alueella.

Asiakaspolar