Neve

Arjen ekosysteemi

SomeFT_250x114.png

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä!

Seuraa meitä facebook.com/neveoy tai twitter.com/neveoy

Ajankohtaista
 • 20.2.2017

  Medioiden viimeaikaisesta uutisoinnista on voinut saada käsityksen, että Rovaniemen Verkko Oy perinyt liian suuria sähkönsiirtomaksuja asiakkailtaan. Samassa yhteydessä on usein kerrottu, että ylijäämää tehneet verkkoyhtiöt joutuvat maksamaan palautusta asiakkailleen. Energiaviraston tietoja viimeisimmän valvontajakson yli- tai alijäämistä on näissä uutisoinneissa tulkittu väärin.

 • 15.2.2017

  Etupäässä kovimmilla pakkasilla lämpöä tuottava Kairatien lämpökeskus Rovaniemellä siirtyi helmikuun alussa raskaasta polttoöljystä kevyeen polttoöljyyn. Kevyen polttoöljyn ansiosta lämpökeskuksen käynnistyvyys paranee ja huoltokustannukset pienenevät. Suurin hyötyjä muutoksessa on kuitenkin ympäristö.

 • 14.2.2017

  Yli kolmekymmentä vuotta rovaniemeläisille kaukolämpöä tuottanut, vuonna 1986 rakennettu Suosiolan vesihöyrykattila korvataan uudella syksyn ja alkutalven aikana. Uuden kattilan myötä Suosiolan kaukolämmön tuotantokapasiteetti nousee ja toimitusvarmuus paranee. Myös ympäristö ja paikallinen energiapolttoaineen tuotanto hyötyvät uudistuksesta.

Asiakaspolar
 • 20.10.2016

  Energiateollisuus on allekirjoittanut perjantaina 14.10.2016 elinkeinoelämän uuden energiatehokkuussopimuksen kaudelle 2017–2025 yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Myös Napapiirin Energia ja Vesi Oy, Energiapolar Oy ja Rovakaira Oy sitoutuvat ensimmäisten yritysten joukossa uuteen jatkosopimukseen.

 • 27.11.2015

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy NEVE on avannut Lappiin ensimmäiset omat latauspisteet. Jo avattuja ovat Peuran ja Rovaniemen keskustan latauspisteet ja jatkoa seuraa ulosmenoteiden varsilla. Nyt myös Lapin kohteet ovat sähköautoilijoiden saavutettavissa.

 • 30.9.2015

  Tänä päivänä yrityksen yksi tärkeimmistä kilpailutekijöistä on hyvä asiakaspalvelu. Tuotteen ominaisuudet, toimitusvarmuus ja ympäristömyönteisyys eivät yksistään riitä tämän päivän kuluttajalle.