Neve


Meillä on avoinna yli 50 kausityöpaikkaa! Hae omasi!

Nevellä on parhaillaan haettavana yli 50 erilaista kausi- ja kesätyöpaikkaa.

Työpaikkoja on avoinna taloushallinnossa, Verkot-liiketoiminnassa, voimalaitoksella, ympäristöpalveluilla, infrarakentamisessa ja liikennealueilla.
Työt sopivat eri alojen opiskelijoille sekä jo valmistuneille.somekuvat.jpg

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!

facebook.com/neveoy - twitter.com/neveoy - instagram.com/neveoy


    

Ajankohtaista
 • 7.2.2018 16:00

  Talven pisin kovemman pakkasen jakso Rovaniemellä on ohi. Kaukolämmön tuotannon investoinnit ja jatkuva kehittäminen näyttivät nyt tarpeellisuutensa. Koko pakkasjakso hoitui puhtaasti paikallisilla polttoaineilla, eikä öljyä tarvinnut käyttää lainkaan. Tehoa Suosiolan voimalaitoksesta otettiin irti parhaimmillaan yli 150 megawattia. Tehostaminen näkyy suorana hyötynä myös asiakkaille, sillä esimerkiksi vuodelle 2018 ei ole tulossa hinnankorotuksia.

 • 5.2.2018 6:00

  Energiateollisuuden mukaan kaukolämmön hiilidioksidipäästöt jäivät viime vuonna pienemmiksi kuin koskaan mittaushistoriassa. Kaukolämmön käyttäjä voikin hyvillä mielin todeta lämmittävänsä jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi kehittyvällä palvelulla. Kaukolämpö onkin edelleen suosituin lämmitystapa kaikessa uudisrakentamisessa.

 • 12.1.2018 17:00

  Aloitamme tänä vuonna perinteen, jossa valitsemme vuosittain sponsorointikohteistamme "vuoden yhteistyökumppanin". Vuoden 2017 yhteistyökumppanimme Swimming Club Rovaniemi ry on tehnyt hienoa työtä lasten ja nuorten uimataidon ja uimaharrastuksen eteen.


Asiakaspolar
 • 31.5.2017

  Tilastokeskuksen julkaisemien tilastojen mukaan kaukolämmön markkinaosuus kaikista uudisrakennuksista oli vuonna 2016 63,8 %, joka on enemmän kuin koskaan aiemmin tilaston historiassa. Rakentajille kaukolämpö on ylivertaisen helppo, joustava, kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

 • 7.3.2017

  Sähköautot yleistyvät liikenteessä myös Lapissa. On vain ajan kysymys, milloin pohjoisen teillä sattuu ensimmäinen liikenneonnettomuus, jossa sähköauto on osallisena. Pelastajat varautuvat jo tähän tilanteeseen harjoituksissaan. Alakemijoen VPK harjoitteli Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n sähköauton avulla pelastustoimia.

 • 20.10.2016

  Energiateollisuus on allekirjoittanut perjantaina 14.10.2016 elinkeinoelämän uuden energiatehokkuussopimuksen kaudelle 2017–2025 yhdessä muiden toimijoiden kanssa.