Neve

Tiivistä tietoa hulevesiverkostoon liittymisestä

Ohjeet liittyjälle, Hulevesi-illan tallenne, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, kesän 2017 kohteet sekä urakoitsijoiden ja valvojien yhteystiedot löydät yhdestä paikasta osoitteesta www.neve.fi/hulevesi 

...

 

  

LOISTO-valokuitulaajakaista on täällä!

LOISTO-valokuituliittymä ja LOISTO-valokuitunetti on luotettava ja tehokas laajakaistaratkaisu kotitalouksille, vapaa-ajan asunnoille, yrityksille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Valokuidun toimintavarmuus ja nopeus ovat tutkitusti käyttömukavuudessaan omaa luokkaansa.

Lue lisää LOISTO-valokuitulaajakaistasta!

LOISTO_tiedote_1400x340.jpg

 

...

Möyritäänkö sinun kadullasi kesällä 2017?

Napapiirin Energia ja Vesi Oy huoltaa ja rakentaa myös verkostojaan useassa paikassa Rovaniemellä. Katso kartasta missä kaikkialla olemme kaivutöissä!

Kesän kaivutyöt Rovaniemellä

 

...

SomeFT_250x114.png

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä!

Seuraa meitä facebook.com/neveoy tai twitter.com/neveoy

Ajankohtaista
  • 20.6.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oyn toimitusjohtajaksi on valittu konsernin vt. toimitusjohtaja, verkot-liiketoimintajohtaja, insinööri Kristian Gullsten. Hän ottaa tehtävän vastaan saman tien.

  • 15.6.2017

    Turvetuotanto Ranuan Bioenergia Oy:n turvesuolla Ranualla on alkanut. Aitamaantaussuon avajaisia ja avoimia ovia vietetään 27. kesäkuuta klo 10 alkaen ensin Maurun kylätalolla ja tämän jälkeen tuotantoalueella. Kylätalolla kerrotaan alueen turpeentuotantoon liittyvistä asioista sekä nautitaan lounas. Tuotantoalueella tutustutaan muun muassa tuotantokalustoon ja Naturlan-tuhkaraelannoitteeseen, jota valmistetaan turpeen ja puun poltosta syntyvästä voimalaitostuhkasta.

  • 9.6.2017

    Lämmin suihku, raikas juomavesi, hyvin vetävä viemäri tai pakkasella lämmittävä kaukolämpö ovat arkisia asioita, joita ei tule juuri mietittyä sen enempää. Keväällä päätimme kuitenkin antaa tämän tyyppiset perusasiat Lapin AMK:n ja Lapin yliopiston opiskelijoiden uudelleen pohdittavaksi. Arkisista asioista löytyykin yllättävän paljon uutta innovaatiota ja kehitettävää kun niitä katselee vähän eri näkökulmasta. Out of box, kuten lontooksi sanottaisiin. Uusia ajatuksia poimi ja jauhoi valmiimmaksi Innomylly.

Asiakaspolar