Neve

  

LOISTO-valokuitulaajakaista on täällä!

LOISTO-valokuituliittymä ja LOISTO-valokuitunetti on luotettava ja tehokas laajakaistaratkaisu kotitalouksille, vapaa-ajan asunnoille, yrityksille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Valokuidun toimintavarmuus ja nopeus ovat tutkitusti käyttömukavuudessaan omaa luokkaansa.

Lue lisää LOISTO-valokuitulaajakaistasta!

LOISTO_tiedote_1400x340.jpg

 

...

Möyritäänkö sinun kadullasi kesällä 2017?

Napapiirin Energia ja Vesi Oy huoltaa ja rakentaa myös verkostojaan useassa paikassa Rovaniemellä. Katso kartasta missä kaikkialla olemme kaivutöissä!

Kesän kaivutyöt Rovaniemellä

 

...

SomeFT_250x114.png

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä!

Seuraa meitä facebook.com/neveoy tai twitter.com/neveoy

Ajankohtaista
  • 26.7.2017

    Sähkönjakelussa on suunniteltu työkeskeytys 26.7.2017. Arvioitu keskeytysaika on kello 9.30 – 11.30. Keskeytys koskee Saajotien, Marastotien ja Juppuratien aluetta ja sen piirissä on 17 käyttöpaikkaa. Alueen näet liitteenä olevasta kartasta. Pahoittelemme keskeytyksestä aiheutuvaa haittaa.

  • 24.7.2017

    Sähkönjakelussa oli maanantaina vikakeskeytys Päivänkierron, Aatenkadun ja Vuokonkujan alueella Vennivaarassa. Keskeytys alkoi noin kello 13.00 ja päättyi noin kello 14.30. Keskeytys aiheutui jakelumuuntajan vioittumisesta. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

  • 21.7.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy oli jo kolmatta kertaa mukana Kesäduuni-kampanjassa, jonka avulla leikkipuistoissa järjestettiin kaikille vapaata ja maksutonta leikkikerhotoimintaa. Tänä kesänä 14 rovaniemeläistä 15-17-vuotiasta nuorta työskenteli kesäkuun ajan leikkikerho-ohjaajina Rovaniemen leikkipuistoissa. Nuoret suunnittelivat sekä toteuttivat toiminnan itse, homma sujui hienosti ja kiitoksia ropisi. Toimettomaksi nuoret eivät jääneet edes sadepäivinä, vaan tuolloin siirryttiinkin sisätiloihin viihdyttämään vanhuksia. Hienoa nuoret!

Asiakaspolar