Neve

Ajankohtaista

 • 18.4.2018

  Neve lanseeraa Rakentaja 2018 Lappi -messuilla oman Neve Aurinkosähkö -tuotteensa. Komponentit toimittaa Neven kanssa yhteistyösopimuksen tehnyt Pohjoismaiden johtava aurinkosähköasiantuntija Naps Solar Systems Oy. Aurinkovoimaloiden asennuksista ja huolloista vastaa lappilainen Ellappi Oy. Messuilla aurinkosähköratkaisua tarjotaan varsinkin kotitalouksille.

 • 11.4.2018

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n hallitus on tehnyt investointipäätöksen Alakorkalon lietteenpolttolaitoksen rakentamisesta. Lietteenpolttolaitoksen polttoprosessissa katkaistaan lietteessä olevien haitta-aineiden, kuten mikromuovien sekä lääke- ja torjunta-aineiden kierto ekosysteemissä. Samalla saadaan talteen jätevesilietteessä olevat ravinneaineet, kuten fosfori. Prosessissa syntynyttä lämpöä voidaan käyttää kaukolämmön tuottamiseen.

 • 9.4.2018

  Vuosi 2017 oli Napapiirin Energia ja Vesi -konsernille kasvun, uudistusten ja investointien vuosi. Kasvusta ja kehittymisestä huolimatta operatiiviset kustannukset pysyivät maltillisina. Neve-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 84 milj. euroa ja tilikauden nettotulos 3,8 milj. euroa.

 • 27.3.2018

  Laskutusoperaattorimme on havainnut virheen helmikuun lopussa erääntyneiden laskujen osalta. Tämän hetken tietojen osalta noin 500 Asiakkaalle ei ole toimitettu alkuperäistä laskua ja he ovat nyt saaneet aiheettoman maksumuistutuksen. Muistutukset on kirjattu päivämäärälle 21.3.2018. Virhe koskee vain paperilaskuja.

 • 22.3.2018

  Norvajärven itäpuolen rannalle ei vielä aurinko luo säteitään kun Napapiirin Infra oy:n miehet käynnissäpitoasentaja Mikko Ronkainen ja vesihuoltoasentaja Pertti Laine tarpovat jo jäälle. Perässä ajaa urakoitsijan kaivinkoneella Henri Ylijääskö. Käynnissä on hieman erilainen asennusurakka.

 • 13.3.2018

  Napapiirin Residuum Oy ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy hakevat hankerahoitusta esiselvityksen ja kiertotalouspuiston suunnitelman laatimiseksi Alakorkalon alueella. Napapiirin Kiertotalouspuisto olisi kiertotalouden periaatteiden mukaisesti toimiva lappilaisten toimijayritysten ja materiaalivirtojen ympäristö.


Asiakaspolar
 • 26.3.2018

  Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Jo lähes kolme miljoonaa suomalaista asuu kaukolämmitetyssä asunnossa. Myös suurin osa uusista asunnoista liitetään kaukolämpöön.

 • 31.5.2017

  Tilastokeskuksen julkaisemien tilastojen mukaan kaukolämmön markkinaosuus kaikista uudisrakennuksista oli vuonna 2016 63,8 %, joka on enemmän kuin koskaan aiemmin tilaston historiassa. Rakentajille kaukolämpö on ylivertaisen helppo, joustava, kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

 • 7.3.2017

  Sähköautot yleistyvät liikenteessä myös Lapissa. On vain ajan kysymys, milloin pohjoisen teillä sattuu ensimmäinen liikenneonnettomuus, jossa sähköauto on osallisena. Pelastajat varautuvat jo tähän tilanteeseen harjoituksissaan. Alakemijoen VPK harjoitteli Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n sähköauton avulla pelastustoimia.