Neve

Uutiset

 • 16.11.2017

  Keskeytysalue on Hirvaalla seuraava: Jussilanvaarantie, Jussilanvaaranpolku, Huhtakuja, Erälänkuja ja Kemintie 1518, 1522, 1560, 1566, 1568 ja 1574 kiinteistöissä.

 • 14.11.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n, Inergia Oy:n, Utsjoen sähköosuuskunnan ja Koillis-Lapin sähkö Oy:n yhteisen sähköurakointiyhtiö Ellappi Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu EMBA Marko Rytilahti.

 • 10.11.2017

  Vaikka ensi lumi ehti jo sulaa, sai kaupunki tänään jouluisemman ilmeen jouluvalojen sytyttyä. Olli Rötkönen ja Pekka Otra-aho sytyttivät tänään aamulla Lordiaukion joulukuusen valot sekä kävelykadun valokaton loisteen.

 • 2.10.2017

  Lapin keskussairaalan synnytysosasto sai lokakuun alussa mieluisan lahjoituksen. Arctic Circle Disc Golf ry:n puuhamiehet Nguyen Thanh Tri “Tohtori”, Jani Kilpeläinen ja Heikki Seitajärvi lahjoittivat monta laatikollista vauvanvaatteita sekä liinavaatteita osaston käyttöön. Nevellä on ilo ja kunnia olla mukana tempauksessa ja tukemassa Arctic Circle Disc Golf ry:tä!

 • 30.9.2017

  Syyskuun viimeisenä päivänä juhlittiin Korkalovaaran koululla Tila –ulkoluokan avajaisia. Ulkoluokan rakentuminen koulun pihalle on tarina siitä, kuinka oppilaiden omista ideoista voi syntyä jotain ennennäkemätöntä. Tila-ulkoluokka on kenties maailman ensimmäinen ulkoluokka, joka tuottaa itse tarvitsemansa energian. Lisäksi oppilaskunta kerää varoja itselleen ylimääräisen sähkön myynnillä. Aurinkosähköjärjestelmän ja sähkötyöt hoiti Napapiirin Energia ja Vesi Oy.

 • 19.9.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy tekee lähivuosien aikana useiden miljoonien investointeja Alakorkalon jätevedenpuhdistamon toiminnan tehostamiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi sekä kiertotalouden edistämiseksi. Satsaukset kohdistuvat varsinkin typpi- ja fosforipäästöjen vähentämiseen. Tavoitteena on pienentää entisestään vesistökuormitusta sekä vastata tiukkeneviin ympäristölupavaatimuksiin.

 • 7.9.2017

  Voimalaitoksen valaistus siirtyy led-aikaan. Valoa ja vaivattomuutta tulee lisää ja energiaa säästyy hurjasti.

 • 15.2.2017

  Etupäässä kovimmilla pakkasilla lämpöä tuottava Kairatien lämpökeskus Rovaniemellä siirtyi helmikuun alussa raskaasta polttoöljystä kevyeen polttoöljyyn. Kevyen polttoöljyn ansiosta lämpökeskuksen käynnistyvyys paranee ja huoltokustannukset pienenevät. Suurin hyötyjä muutoksessa on kuitenkin ympäristö.

 • 14.2.2017

  Yli kolmekymmentä vuotta rovaniemeläisille kaukolämpöä tuottanut, vuonna 1986 rakennettu Suosiolan vesihöyrykattila korvataan uudella syksyn ja alkutalven aikana. Uuden kattilan myötä Suosiolan kaukolämmön tuotantokapasiteetti nousee ja toimitusvarmuus paranee. Myös ympäristö ja paikallinen energiapolttoaineen tuotanto hyötyvät uudistuksesta.

 • 29.11.2016

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy tekee vuoden 2017 alusta lukien hinnantarkastuksia sähkönsiirto-, sähköliittymä- ja vesimaksuihin. Sähkön osalta kyse on pitkälti Energiaviraston vaatimuksista. Vesimaksuilla puolestaan turvataan verkoston kuntoa ja kehitetään ennakoivaa kunnossapitoa.