Neve

Uutiset

 • 23.1.2018

  Korkalovaaran, Vennivaaran ja Länsikankaan alueella voi esiintyä ensi yönä painevaihteluita ja lyhyitä vedenjakelukeskeytyksiä. Tiedotteessa kartta alueesta.

 • 12.1.2018

  Aloitamme tänä vuonna perinteen, jossa valitsemme vuosittain sponsorointikohteistamme "vuoden yhteistyökumppanin". Vuoden 2017 yhteistyökumppanimme Swimming Club Rovaniemi ry on tehnyt hienoa työtä lasten ja nuorten uimataidon ja uimaharrastuksen eteen.

 • 5.12.2017

  Neve uudistaa asiakastietojärjestelmänsä veden osalta. Muutos ei näy asiakkaille millään tavalla, mutta mikäli huomaat vuoden vaihteen jälkeen saapuvissa vesilaskuissa jotain, joka ei mielestäsi pidä paikkaansa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

 • 19.9.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy tekee lähivuosien aikana useiden miljoonien investointeja Alakorkalon jätevedenpuhdistamon toiminnan tehostamiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi sekä kiertotalouden edistämiseksi. Satsaukset kohdistuvat varsinkin typpi- ja fosforipäästöjen vähentämiseen. Tavoitteena on pienentää entisestään vesistökuormitusta sekä vastata tiukkeneviin ympäristölupavaatimuksiin.

 • 28.5.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy on saanut ympäristöministeriöltä 1,27 milj.€ kärkihanketuen jätevesipuhdistamon lietteiden käsittelylle. Asunto- energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kävi sunnuntaina Rovaniemellä kertomassa Nevelle myönnetystä ympäristöministeriön kärkihanketuesta. Taustalla on hallituksen kärkihanke ”Biotalous ja puhtaat ratkaisut: Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön”, jonka perusteella ympäristöministeriö on myöntänyt tukea yhteensä 2,1 milj. euroa kolmeen eri hankkeeseen.

 • 15.2.2017

  Etupäässä kovimmilla pakkasilla lämpöä tuottava Kairatien lämpökeskus Rovaniemellä siirtyi helmikuun alussa raskaasta polttoöljystä kevyeen polttoöljyyn. Kevyen polttoöljyn ansiosta lämpökeskuksen käynnistyvyys paranee ja huoltokustannukset pienenevät. Suurin hyötyjä muutoksessa on kuitenkin ympäristö.

 • 14.2.2017

  Yli kolmekymmentä vuotta rovaniemeläisille kaukolämpöä tuottanut, vuonna 1986 rakennettu Suosiolan vesihöyrykattila korvataan uudella syksyn ja alkutalven aikana. Uuden kattilan myötä Suosiolan kaukolämmön tuotantokapasiteetti nousee ja toimitusvarmuus paranee. Myös ympäristö ja paikallinen energiapolttoaineen tuotanto hyötyvät uudistuksesta.