Neve

Uutiset

 • 18.8.2017

  Amk-insinööri Joni Hemmilä on nimitetty Rovaniemen Verkko Oy:n toimitusjohtajaksi ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n Verkot-liiketoiminnan johtajaksi.

 • 18.8.2017

  Ounasrinteentiellä Lapin Urheiluopiston kohdalla alkaa ensi viikolla vesihuolto-, kaukolämpö-, sähkö- ja valokuituverkoston perusparannustyö. Töiden vuoksi joudutaan Ounasrinteentien molemmin puolin poistamaan puustoa, paikoitellen Porokadulle saakka. Töistä voi aiheutua tilapäisiä sähkön, veden ja kaukolämmön jakelukeskeytyksiä. Suunnitelluista keskeytyksistä tiedotetaan alueen asukkaita etukäteen.

 • 9.8.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy, Inergia Oy, Utsjoen sähköosuuskunta ja Koillis-Lapin Sähkö Oy suunnittelevat siirtävänsä sähköurakoinnin liiketoimintansa yhteiseen urakointiyhtiöön.

 • 9.8.2017

  Loppukesän tummuvat illat ovat saapuneet ja katuvalot syttyvät taas.

 • 9.8.2017

  Kesän kääntyessä elokuulle alkaa monessa kotitaloudessa kiivas metsän ja vesien antimien säilöminen. Marjat ja sienet sekä metsän ja vesistöjen riista päätyvät paitsi lautaselle, myös pakastimeen odottamaan talvea. Toimiva pakastin takaa säilöttyjen raaka-aineiden pysymisen maukkaina ja terveellisinä. Mutta entä jos tulee sähkökatkos ja pakastin pimenee? Onko kesän ja syksyn uurastus hukassa?

 • 8.8.2017

  Neveläisten määrä kasvoi taas kesällä melkoisesti kun kesätyöntekijät ja kausityöntekijät tulivat töihin. Kausityöntekijöitä ja muita määräaikaisia on noin 75. Otimme heistä kolme tarkemmin jututettavaksi. Miten kesä on mennyt ja mitä on näköpiirissä?

 • 7.8.2017

  Vuonna 2016 aloitetut mittaukset saatiin päätökseen toukokuun lopussa. Raportti on nyt valmis.

 • 21.7.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy oli jo kolmatta kertaa mukana Kesäduuni-kampanjassa, jonka avulla leikkipuistoissa järjestettiin kaikille vapaata ja maksutonta leikkikerhotoimintaa. Tänä kesänä 14 rovaniemeläistä 15-17-vuotiasta nuorta työskenteli kesäkuun ajan leikkikerho-ohjaajina Rovaniemen leikkipuistoissa. Nuoret suunnittelivat sekä toteuttivat toiminnan itse, homma sujui hienosti ja kiitoksia ropisi. Toimettomaksi nuoret eivät jääneet edes sadepäivinä, vaan tuolloin siirryttiinkin sisätiloihin viihdyttämään vanhuksia. Hienoa nuoret!

 • 20.7.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy on mukana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa neljällä konkreettisella lupauksella. Neven tavoitteina on öljyn käytön vähentäminen energiantuotannossa, vuotovesien vähentäminen talousveden tuotannossa, jätevesipäästöjen vähentäminen sekä sähköisen liikenteen edistäminen.

 • 4.4.2017

  Kevät sulattelee pikkuhiljaa lumia ja pian alkaa myös monenlainen rakentaminen, huolto ja remontointi. Napapiirin Energia ja Vesi Oy huoltaa ja rakentaa myös verkostojaan useassa paikassa Rovaniemellä. Katso kartasta missä kaikkialla möyritään!

 • 29.11.2016

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy tekee vuoden 2017 alusta lukien hinnantarkastuksia sähkönsiirto-, sähköliittymä- ja vesimaksuihin. Sähkön osalta kyse on pitkälti Energiaviraston vaatimuksista. Vesimaksuilla puolestaan turvataan verkoston kuntoa ja kehitetään ennakoivaa kunnossapitoa.