Neve

Ilmoita mittarilukema

Vesilukemat

Kulutus-Web

Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa asiakkaat pääsevät syöttämään kulutuslukemansa Napapiirin Veden järjestelmään sekä selaamaan kiinteistönsä kulutushistoriaa. Palveluun pääsemiseksi tarvitaan vesilaskusta tai vesimittarin luentakortista kulutuspaikan numero ja mittarinumero. Palveluun tallennetaan vesimittarista täydet kuutiot. Palvelun kautta kuluttaja voi myös lähettää palautetta Napapiirin Vedelle. Mikäli toivotte yhteydenottoamme niin lisätkää yhteystietonne viestiin.

Palveluun päivitetään säännöllisesti uudet laskutustiedot laskutuksen huomatusajan päätyttyä.

Siirry palveluun

 

Isännöitsijä-KulutusWeb

Isännöitsijä-KulutusWeb:ssä isännöitsijät pääsevät syöttämään hallinnoimilleen taloyhtiöille veden kulutuslukemia, katselemaan raportteja kulutuksesta ja antamaan palautetta Napapiirin Vedelle. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saa Napapiirin Veden asiakaspalvelusta p. 016 - 331 6500.

Palveluun päivitetään uudet laskutustiedot säännöllisesti laskutuksen huomautusajan päätyttyä.

Siirry palveluun

 

Sähkön ja kaukolämmön lukemat

Napapiirin Energian ja Veden sähkö- ja kaukolämpömittarit ovat etäluettavia eli tiedot kulutuksesta siirtyvät automaattisesti järjestelmäämme. Teidän ei siis tarvitse erikseen lähettää lukemia. Voitte kuitenkin tarkastella mitattuja kulutuslukemia sähkön ja kaukolämmön Online-palvelussa alla olevan linkin kautta.

Siirry palveluun