Neve

Online-palvelut

Sähkön ja kaukolämmön Online-palvelu

Online-palvelu on sähkön ja kaukolämmön asiakkaille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Onlinessa voit mm. tarkastella kulutuksia, selata laskuja, vertailla tuotteita, lähettää palautetta ja siirtää laskun eräpäivää. Palvelun käyttöönottoon tarvitset asiakasnumeron, sopimusnumeron sekä sopimukseen liittyvän käyttöpaikan numero. Nämä kirjautumistiedot löydät sopimusvahvistuksestasi, sähkö- tai kaukolämpölaskustasi.

Siirry palveluun

Veden Kulutus-Web

Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa asiakkaat pääsevät syöttämään kulutuslukemansa järjestelmään sekä selaamaan kiinteistönsä kulutushistoriaa. Palveluun pääsemiseksi tarvitaan vesilaskusta tai vesimittarin luentakortista kulutuspaikan numero ja mittarinumero. Palveluun tallennetaan vesimittarista täydet kuutiot. Palvelun kautta kuluttaja voi myös lähettää palautetta. Mikäli toivotte yhteydenottoamme niin lisätkää yhteystietonne viestiin.

Palveluun päivitetään säännöllisesti uudet laskutustiedot laskutuksen huomatusajan päätyttyä.

Siirry palveluun

Veden Isännöitsijä-KulutusWeb

Isännöitsijä-KulutusWeb:ssä isännöitsijät pääsevät syöttämään hallinnoimilleen taloyhtiöille veden kulutuslukemia, katselemaan raportteja kulutuksesta ja antamaan palautetta. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saa Napapiirin Energian ja Veden asiakaspalvelusta p. 016 - 331 6500.

Palveluun päivitetään uudet laskutustiedot säännöllisesti laskutuksen huomautusajan päätyttyä.

Siirry palveluun