Neve

Kunnossapito

Napapiirin Energian ja Veden lämpöverkkoon on lisätty vihreää väriainetta (elintarvikeväri, ei vahingollista ainetta) kaukolämpövuotojen havaitsemiseksi. Mikäli havaitset kaukolämmitettävällä alueella vesilammikon missä vesi on vihreää, saattaa kyseessä olla vuoto kaukolämpöputkessa. Myös pakkasten aikana rehottava vihreä nurmi kaukolämpöputken läheisyydessä saattaa viitata putkirikkoon kuten myös sula alue asfaltissa alueella missä kaukolämpöputket kulkevat.

Ota yhteyttä joko kaukolämmön vikailmoitusnumeroon 016 331 6555 tai suoraan kaukolämmön kunnossapitoinsinööriin Tuomas Alaluusuaan (etunimi.sukunimi(at)neve.fi) tai puhelimitse puh 040 832 0411.

Jos vihreää vettä sen sijaan tulee kuumavesihanasta, on hyvin todennäköistä että talon vaihdin vuotaa. Silloin kannatta olla yhteydessä joko isännöitsijään, huoltofirmaan tai omakotitalon kyseessä ollessa putkiliikkeeseen. Aulis- liittymäpäivitys on vaivaton vaihtoehto omakotitalon vaihtimen rikkoutuessa; saat uuden vaihtimen avaimet käteen -periaatteella vanhan tilalle. Lue lisää AULIS -kaukolämpösivulta. Kauttamme myös rahoitus Aulis -liittymäpäivitykselle.

Aulis -liittymähuoltosopimuksella varmistat pientalosi kaukolämmityksen; sopimusasiakkaana saat vuosittain kaukolämmityslaitteiston tarkastuksen!