Neve

Saatavuustiedustelu

Missä saatavilla

Kaukolämpöverkko kattaa jo lähes koko vanhan kaupungin alueen. Osaan Ylikylää sekä Muurolaa on saatavissa kaukolämpö ja lisäksi Rovaniemen alueella on verkkoa myös Saarenkylän, Nivavaaran, Someroharjun, Napapiirin sekä Ojanperän-Pöykkölän alueilla. Voimme tarjota kaukolämpöä myös Savukosken ja Kolarin kuntakeskuksien sekä Ylläsjärven alueille.

Vanhoille kiinteistöille tarjoamme kaukolämpöä vuosittain 30. huhtikuuta asti. Nyt kaupittelemme kesän 2017 liittymiä. Uudisrakennuksia otamme, mikäli ne sijaitsevat lämpöverkon kattavuusalueella, myös 1.5. jälkeen, vaikka niidenkin liittymisjohdot rakennamme kesäaikana, mikäli suinkin vain on mahdollista . 

Kaukolämpöverkon kattavuusalueesta voi kysyä asiakaspalvelunumerostamme 016 331 6500 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@neve.fi

Mikäli haluat tulla toimistollemme henkilökohtaisesti keskustelemaan kaukolämmityksestä, ole ystävällinen ja varmista tavoitettavuutemme sopimalla tapaaminen etukäteen.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Kauppakeskus Revontulessa, osoitteessa Koskikatu 27, 4. kerros, käynti A-hissillä, asiakaspalvelupiste on avoinna arkisin klo 9.00-15.00.

Tiedustele saatavuutta

Tulosta alla oleva .pdf muotoinen lomake ja lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi
tai paperisena Napapiirin Energia ja Vesi Oy /kaukolämpö, PL 8013, 96101 Rovaniemi.

Avaa .pdf lomake