Neve

LOISTO Valokuitulaajakaista

Loistoa on ruuhkaton ja tasaisen nopea netti!


LOISTO-valokuituliittymä
LOISTO-valokuituliittymä on luotettava ja tehokas laajakaistaratkaisu kotitalouksille, vapaa-ajan asunnoille, yrityksille sekä talo- ja kiinteistöyhtiöille. Valokuidun toimintavarmuus ja nopeus ovat tutkitusti käyttömukavuudessaan omaa luokkaansa. Valokuituliittymä nostaa kiinteistön arvoa ja mahdollistaa lähes rajattoman tiedonsiirtokapasiteettinsa ansiosta kaikki nykyiset ja tulevaisuudenkin palvelut.

Valokuituliittymä on fyysinen kaapeliyhteys meidän verkostamme kiinteistöösi. Se on nykyajan lisäys sähkö-, vesi-, ja kaukolämpöliittymien jatkumoon. Valokuituliittymän kautta saat valokuitunetin kotiisi, mutta tulevaisuudessa myös muita palveluja. Kyseessä onkin aito nykyajan ja tulevaisuuden monipalvelukanava.

Loisto koti -liittymä
Loisto taloyhtiö -liittymä
Loisto kiinteistö -liittymä
Loisto yritys -liittymä
LOISTO-netti
Valitse liittymällesi LOISTO-valokuitunetti. Vaihtoehtoina ovat nopeusluokat 100 Mb/s, 500 Mb/s ja 1000 Mb/s. Valokuitunetti on aina tasaisen nopea molempiin suuntiin ilman ruuhkia ja hidasteita. Tämä netti pitää nopeudessa sen minkä lupaa ja tuo ulottuvillesi vaativimmatkin internet-palvelut ja sisällöt parhaalla mahdollisella sujuvuudella.
Loisto koti -netti
Loisto huoneisto -netti
Loisto mökki -netti
Loisto yritys -netti

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä jo nyt, kartoitetaan paras ratkaisu tarpeisiisi!

Napapiirin Kuituverkot asiakaspalvelu
Puh. 016 331 6500
asiakaspalvelu@neve.fi