Neve

Loisto koti -liittymä

LOISTO KOTI -valokuituliittymä on omakoti- ja paritaloasujan luotettavin ja tehokkain laajakaistaratkaisu.

LOISTO_liittyma_KOTI_640x360.jpg
LOISTO KOTI -valokuituliittymä mahdollistaa lähes rajattoman tiedonsiirtokapasiteettinsa ansiosta verkon massiivisen yhtäaikaisen kuormittamisen ilman verkon hyytymistä tai pätkimistä. Valokuitu on yhtä nopea molempiin suuntiin, joten koko perhe voi vaivatta käyttää eri päätelaitteita, sovelluksia ja pelejä yhtäaikaisesti maksimiominaisuuksin.

Valokuituliittymä avaa myös mahdollisuuden tulevaisuuden kehittyvien sähköisten palveluiden käyttöönotolle kotitalouksissa. Valokuitu mahdollistaa muun muassa sujuvan viihde- ja pelipalvelut, etätyöskentelyn, kodin etäohjauksen, turvapalvelut ja valvonnan sekä etäterveydenhoidon. Kyseessä onkin aito nykyajan ja tulevaisuuden monipalvelukanava.

Valokuituliittymän elinikä on pitkä, useita kymmeniä vuosia, ja tästä syystä se myös nostaa kiinteistön arvoa. Valitse huoleton ja häiriötön valokuitulaajakaista sekä huviin että hyötyyn!

LOISTO KOTI -liittymä tarjoushintaan

LOISTO KOTI -liittymän alkaen-tarjoushinta kotitalouksille on 595 € (alv 24%), sisältää 30 m rakentamista. Tontin osuus asiakkaan kaivettava.

Vaihtoehtoinen tarjoushinta kotitalouksiin alkaen 765 € (alv 24%), sisältää 50 m rakentamista, mukaan lukien tontin osuus.

Tarjoushintainen liittymä edellyttää 2 vuoden määräaikaista sopimusta yhteyspalvelusta. Yhteyspalveluna oltava vähintään Loisto Koti 100/100 Valokuitunetti (45 €/kk, alv 24%) tai Loisto Mökki 100 Valokuitunetti (32,50 €/kk, alv 24%). Päätelaitteen hinta ei sisälly liittymähintaan.

Tutustu hinnastoon »