Neve

Vesi

Kesä on rakentamisen aikaa! Ole ajoissa!

Oletko rakentamassa kesän aikaan ja tarvitsen paikallisen ja toimitusvarman vesiliittymän? Tilaa liittymäsi viipymättä, sillä rakentamisen ruuhka-aikana toimitusaika on 2 kuukautta sopimuksen allekirjoittamisesta.

Lue lisää pienkiinteistön ja suuren kiinteistön liittymistä Solina-vesiliittymien sivuilta!

 

Solina-vesiliittymät

Vesihuoltolaitos huolehtii perus-, korjaus- ja kehittämisinvestoinneista toiminta-alueellaan sekä puhtaan talousveden hankinnasta ja käsittelystä sekä jätevesien johtamisesta ja puhdistamisesta. Napapiirin Veden tavoitteena on jakaa asiakkailleen moitteetonta ja turvallista talousvettä ja huolehtia jäteveden johtamisesta ja puhdistamisesta ympäristölupien vaatimusten mukaisesti.

Napapiirin Vesi tiedottaa
  • 27.7.2017

    Sinetässä on vedenjakelun keskeytys 28.7.2017 klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Vedenjakelu katkeaa kokonaan Koulurinteentiellä ja osoitteissa Välirinteentie 9 sekä 18-24 . Lisäksi veden paine on heikko Porrasrinteellä ja Sinetänrinteentiellä.

  • 21.7.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy oli jo kolmatta kertaa mukana Kesäduuni-kampanjassa, jonka avulla leikkipuistoissa järjestettiin kaikille vapaata ja maksutonta leikkikerhotoimintaa. Tänä kesänä 14 rovaniemeläistä 15-17-vuotiasta nuorta työskenteli kesäkuun ajan leikkikerho-ohjaajina Rovaniemen leikkipuistoissa. Nuoret suunnittelivat sekä toteuttivat toiminnan itse, homma sujui hienosti ja kiitoksia ropisi. Toimettomaksi nuoret eivät jääneet edes sadepäivinä, vaan tuolloin siirryttiinkin sisätiloihin viihdyttämään vanhuksia. Hienoa nuoret!

  • 20.7.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy on mukana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa neljällä konkreettisella lupauksella. Neven tavoitteina on öljyn käytön vähentäminen energiantuotannossa, vuotovesien vähentäminen talousveden tuotannossa, jätevesipäästöjen vähentäminen sekä sähköisen liikenteen edistäminen.