Neve

Vesi

Kesä on rakentamisen aikaa! Ole ajoissa!

Oletko rakentamassa kesän aikaan ja tarvitsen paikallisen ja toimitusvarman vesiliittymän? Tilaa liittymäsi viipymättä, sillä rakentamisen ruuhka-aikana toimitusaika on 2 kuukautta sopimuksen allekirjoittamisesta.

Lue lisää pienkiinteistön ja suuren kiinteistön liittymistä Solina-vesiliittymien sivuilta!

 

Solina-vesiliittymät

Vesihuoltolaitos huolehtii perus-, korjaus- ja kehittämisinvestoinneista toiminta-alueellaan sekä puhtaan talousveden hankinnasta ja käsittelystä sekä jätevesien johtamisesta ja puhdistamisesta. Napapiirin Veden tavoitteena on jakaa asiakkailleen moitteetonta ja turvallista talousvettä ja huolehtia jäteveden johtamisesta ja puhdistamisesta ympäristölupien vaatimusten mukaisesti.

Napapiirin Vesi tiedottaa
  • 16.11.2017

    Keskeytysalue on Hirvaalla seuraava: Jussilanvaarantie, Jussilanvaaranpolku, Huhtakuja, Erälänkuja ja Kemintie 1518, 1522, 1560, 1566, 1568 ja 1574 kiinteistöissä.

  • 2.10.2017

    Lapin keskussairaalan synnytysosasto sai lokakuun alussa mieluisan lahjoituksen. Arctic Circle Disc Golf ry:n puuhamiehet Nguyen Thanh Tri “Tohtori”, Jani Kilpeläinen ja Heikki Seitajärvi lahjoittivat monta laatikollista vauvanvaatteita sekä liinavaatteita osaston käyttöön. Nevellä on ilo ja kunnia olla mukana tempauksessa ja tukemassa Arctic Circle Disc Golf ry:tä!

  • 19.9.2017

    Napapiirin Energia ja Vesi Oy tekee lähivuosien aikana useiden miljoonien investointeja Alakorkalon jätevedenpuhdistamon toiminnan tehostamiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi sekä kiertotalouden edistämiseksi. Satsaukset kohdistuvat varsinkin typpi- ja fosforipäästöjen vähentämiseen. Tavoitteena on pienentää entisestään vesistökuormitusta sekä vastata tiukkeneviin ympäristölupavaatimuksiin.