Neve

Avoimet työpaikat

Napapiirin Energia ja Vesi Oy, Inergia Oy, Utsjoen sähköosuuskunta ja Koillis-Lapin Sähkö Oy

suunnittelevat siirtävänsä sähköurakoinnin liiketoimintansa

yhteiseen urakointiyhtiöön.

Yhtiön liikevaihdon arvioidaan olevan noin 11 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärän noin 60. Tavoitteena on kehittyä itsenäiseksi, hinnaltaan ja resursseiltaan kilpailukykyiseksi toimijaksi sähköurakoinnin markkinoilla Lapissa.Haemme tulevaan yhtiöön Sinua energinen, tulevaisuuteen orientoitunut ja henkilöstöjohtamisen hallitseva

TOIMITUSJOHTAJA

Toimitusjohtajana vastuullasi on uuden yhtiön johtaminen ja kokonaisvastuun ottaminen toiminnan kehittämisestä omistajien linjausten ja yhtiön hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti.


Edellytämme Sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi

  • riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä onnistumisista
  • jämäkkää otetta ja erinomaisia neuvottelu- ja viestintätaitoja
  • valppautta löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kykyä tehdä tulosta
  • valmiutta yhtiön toiminnan määrätietoiseen kehittämiseen
  • taitoa pitää yllä henkilöstön motivaatiota ja palvelun laatua

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset alusta saakka rakentamaan toimivan ja tehokkaan urakointiyhtiön.
Mikäli tunnistat itsesi yllä mainituista, lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.9.2017 mennessä osoitteessa

Jätä hakemus tästä!Lisätietoja saat Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Kristian Gullstenilta puh. 0400 674 400. Yhteydenotot maanantaina 11.9. ja 18.9. klo 14-16 välisenä aikana, muulloin klo 17 jälkeen.

yhtiotweb.jpg

toimarikuva2_web.jpg

AVOIN HAKEMUS

Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Jätä hakemus

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

ETSIMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Neve-konsernin taloudenohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin.
Projektin tavoitteena on järjestelmä, joka tukee talouden prosessien tehostamista sekä mah­dollistaa talouden suunnittelun ja seurannan yhtiön strategian mukaisesti. Vastuullasi on projektin läpivienti ja toimittajaohjaus koko projektin ajan projektisuunnitelmasta projektin hyötyjen ja on­nistumisten analysointiin saakka.

SINULLA ON kokemusta IT-projektien parista, osaat pitää langat käsissä ja etsit uusia mielenkiin­toisia haasteita. Toivomme sinulta ammattimaista projektiosaamista ja kokemusta projektinjohta­misesta sekä taloudenohjausjärjestelmien ja järjestelmähankkeiden tuntemusta. Toimit projektisuunnitelman mukaisesti, tavoitteellisesti ja kustannustehokkaasti. Varmistat resurssien riittävyyden ja aikataulussa pysymisen. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus-, ja organisointitaidot niin oman organisaation sisällä kuin sidosryhmien kanssa. Sinulla on vähintään perustason ymmärrys teknisistä ratkaisuista ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

TARJOAMME Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän osaavien ammattilaisten jou­kossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Liisa Majava puh. 040 564 3806.

Jätä hakemus

ICT-ASIANTUNTIJA

KONSERNILLAMME ON laaja tietojärjestelmien muodostama kokonaisuus, jonka kehityksen keskiössä on tietovirtojen hallinta. Tuotamme integraatiopalveluita konsernillemme sekä usealle pohjoissuomalaiselle toimijalle.

TEHTÄVÄNÄSI ON luoda, hallita ja kehittää tietojärjestelmien välisiä integraatioita. Toimit osana ICT-tiimiä, aktiivisessa yhteistyössä liiketoimintojemme, järjestelmäkumppaniemme sekä muiden sidosryhmien kanssa.

EDELLYTÄMME, ETTÄ
Sinulla on soveltuva korkeakoulutus sekä kokemusta ja näkemystä teknolo­gisten rajapintojen mahdollisuuksista sekä kumppaniverkostossa toimimisesta. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat vahvat. Sinulla on valmius ja halu työskennellä projekteis­sa kaikissa työvaiheissa. Olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja pystyt viemään asioita eteenpäin monitoimittajaympäristöissä. Sinulla on joustavuutta ja paineensietokykyä työn ollessa syklistä ja aikataulutettua.

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden kehittyä haastavassa ICT-ympäristössä sekä mielenkiin­toisia ja vastuullisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Hannu Vaara puh. 040 352 5761.

Jätä hakemus