Neve
12.1.2018

SCR ry on Neven vuoden 2017 yhteistyökumppani

scr_neve.jpg Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten ojensi SCR ry:lle Vuoden 2017 yhteistyökumppanin tunnustuksen. Tunnustusta vastaanottamassa olivat SCR ry:n hallituksesta Jari Multanen, puheenjohtaja Jarkko Lytz ja varapuheenjohtaja Heidi Palojärvi.

Aloitamme tänä vuonna perinteen, jossa valitsemme vuosittain sponsorointikohteistamme "vuoden yhteistyökumppanin". Vuoden 2017 yhteistyökumppanimme Swimming Club Rovaniemi ry on tehnyt hienoa työtä lasten ja nuorten uimataidon ja uimaharrastuksen eteen.

Yhteistyön tavoitteena oli lasten ja nuorten uintiharrastusmaksujen pienentäminen, jotta mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus saada uintiopetusta ja kokemuksia vesiliikunnasta. Tässä on onnistuttu ja Nevessä koemme, että SCR ry on tuellamme tehnyt tärkeää työtä lasten ja nuorten harrastustoiminnan parissa. Uimataito on kansalaistaito, jonka oppimiseen jokaisella tulee olla oikeus!

Joulun alla SCR ry myös haastoi rovaniemeläisiä yrityksiä mukaan Hope Rovaniemen "Anna lapselle aineeton joululahja" -tempaukseen. Neve ja 15 muuta yritystä lähtivät mukaan kampanjaan, joka lopulta tuotti 24 lapselle uimakoulupaikan. Uimakoulupaikat lahjoitettiin Hope yhdistykselle, joka jakaa ne apua tarvitseville perheille. SCR ry järjesti lisäksi itse joulujuhlassaan keräilykampanjan uimavälineiden, uintiasujen ja pyyhkeiden hankkimiseksi Hopelle jaettavaksi.

SCR ry on toiminut aktiivisesti ja oma-aloitteisesti yhteistyön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Toiminta on toteuttanut hienosti sponsorointitavoitteitamme ja -arvojamme. Terveisiä Neve Vesipedoille pikkualtaaseen!