Neve

Hintalaskuri

Hintalaskurilla voit arvioida kannattaako pysyä Aulis Tyynessä vai kysyä tarkempaa hintaa Aulis Valppaalle tai Super Valppaalle Napapiirin Energian ja Veden kaukolämmön asiakaspalvelusta. Laskurin hinnat ovat karkeita arvioita, tarkemmat laskelmat saat asiakaspalvelustamme.

Aulis Tyyni – tasaisempia kuukausilaskuja

  •  Aulis Tyyni pienentää kuukausitasolla kaukolämpölaskujen euromääräistä vaihtelua. Saat verrattain tasaisia lämpölaskuja ympäri vuoden. Sopimuksen kiinteä maksu ja alhaisempi energiamaksu on mitoitettu siten, että talven leutous, kylmyys tai rakennuksesi energiatehokkuus ovat vähemmän määrääviä tekijöitä kuukausittaisessa lämpölaskussa.

Aulis Valpas – kustannushyötyä energiatehokkuudesta

  •  Energiatehokkuuteen kannustava AULIS Valpas on tarkkaavaisen kaukolämpöasiakkaan valinta. Lämpölaskujen summat vaihtelevat ja ovat enemmän sidoksissa kuukauden keskilämpötilaan. Aulis Valppaan alhaisempi kiinteä maksu mahdollistaa leudon talven sattuessa tilaisuuden säästää lämpölaskussa. Se ottaa myös huomioon rakentamisessa käytetyt energiatehokkaat ratkaisut tai uudiskohteen investoinnit. Aulis Valpas on myös hyvä valinta, jos käytössä on useita lämmönlähteitä (esim. varaava takka tai aurinkokeräin).

Aulis SuperValpas – hybridilämmittäjälle UUTUUS!

  •  Super Valpas on erityisesti useita vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja käyttävän kaukolämpöasiakkaan valinta. Aulis Super Valpas tarjoaa alhaisimman kiinteän maksun ja varmistaa luotettavan perustan lämmittämiseen. Kustannusmielessä se tukee vapautta valita useiden lämmitysmuotojen väliltä kuhunkin tilanteeseen ja esim. vuodenaikaan pohjautuen.

Aulis Jämpti - tasaiset kuukausilaskut

  • Aulis Jämptiä et voi laskea tämän sivun laskurilla. Jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme niin laskemme kohteelle Jämptin hinnan. Yhteydenottolomake löytyy tämän sivun lopusta.
  • Aulis Jämpti -kaukolämpösopimus on tarjolla asuinkiinteistöasiakkaille, joiden vuotuinen normeerattu energiankulutus on enintään 200 MWh. Vuosihinta määräytyy edellisen vuoden normeeratusta energiankulutuksesta. Kulutus tarkastetaan vuosittain 1.10. Hinta on kiinteä kuukausihinta koko seuraavan kalenterivuoden. Mikäli vuotuinen energiankulutus kuitenkin poikkeaa +10% arvioidusta, ylimenevä energiankulutus laskutetaan kulutustarkastuksen jälkeen.


Laske hinnat alla olevalla laskurilla
MWh
m3/h
AULIS TYYNI

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

Yhteensä:

AULIS VALPAS

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

Yhteensä:

AULIS SUPERVALPAS

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

Yhteensä:

AULIS JÄMPTI

Aulis Jämpti -kaukolämpösopimus on tarjolla asuinkiinteistöasiakkaille, joiden vuotuinen normeerattu energiankulutus on enintään 200 MWh. Vuosihinta määräytyy edellisen vuoden normeeratusta energiankulutuksesta. Kulutus tarkastetaan vuosittain 1.10. Hinta on kiinteä kuukausihinta koko seuraavan kalenterivuoden. Mikäli vuotuinen energiankulutus kuitenkin poikkeaa +10% arvioidusta, ylimenevä energiankulutus laskutetaan kulutustarkastuksen jälkeen.

Jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme niin laskemme kohteelle Jämptin hinnan.

Yhteydenottopyyntö

Lähetä
NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK