Neve

Ajankohtaista

 • 15.5.2018

  Energia-alaa edustava Energiateollisuus arvioi kaukolämpöverkkojen avautuvan eri puolilla Suomea laajemmin heti, kun se on taloudellisesti järkevää ja teknisesti mahdollista. Vaikkapa taloyhtiöt ja kauppakeskukset voisivat myydä kaukolämpöverkkoon esimerkiksi ihmisten ja koneiden synnyttämää ylijäämälämpöä.

 • 14.5.2018

  Kompostimullan myynti alkaa lauantaina 19.5, jolloin multaa myydään klo. 10-15! Napapiirin Energia ja Vesi Oy myy kompostimultaa yhteistyössä Napapiirin Residuum Oy:n kanssa. Kompostimultaa myydään nyt myös pihalle kuljetettuna!

 • 7.5.2018

  Kesän 2018 rakennuskohteet sekä urakoitsijoiden yhteystiedot löydät tästä julkaisusta. Katso kartasta kohteen numero ja karttojen alta lisätiedot. Mikäli sinulla on tiedusteltavaa rakennustyömaasta, ole ensisijaisesti yhteydessä kohteen pääurakoitsijaan. Kohteiden tiedot päivittyvät toukokuun aikana.

 • 27.4.2018

  Assari on uusi, kehittyvä asiakasportaalimme. Siellä voit ilmoittaa vesimittarin lukemasi sähköisesti.

 • 18.4.2018

  Neve lanseeraa Rakentaja 2018 Lappi -messuilla oman Neve Aurinkosähkö -tuotteensa. Komponentit toimittaa Neven kanssa yhteistyösopimuksen tehnyt Pohjoismaiden johtava aurinkosähköasiantuntija Naps Solar Systems Oy. Aurinkovoimaloiden asennuksista ja huolloista vastaa lappilainen Ellappi Oy. Messuilla aurinkosähköratkaisua tarjotaan varsinkin kotitalouksille.

 • 9.4.2018

  Vuosi 2017 oli Napapiirin Energia ja Vesi -konsernille kasvun, uudistusten ja investointien vuosi. Kasvusta ja kehittymisestä huolimatta operatiiviset kustannukset pysyivät maltillisina. Neve-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 84 milj. euroa ja tilikauden nettotulos 3,8 milj. euroa.


Asiakaspolar
 • 26.3.2018

  Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Jo lähes kolme miljoonaa suomalaista asuu kaukolämmitetyssä asunnossa. Myös suurin osa uusista asunnoista liitetään kaukolämpöön.

 • 31.5.2017

  Tilastokeskuksen julkaisemien tilastojen mukaan kaukolämmön markkinaosuus kaikista uudisrakennuksista oli vuonna 2016 63,8 %, joka on enemmän kuin koskaan aiemmin tilaston historiassa. Rakentajille kaukolämpö on ylivertaisen helppo, joustava, kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

 • 7.3.2017

  Sähköautot yleistyvät liikenteessä myös Lapissa. On vain ajan kysymys, milloin pohjoisen teillä sattuu ensimmäinen liikenneonnettomuus, jossa sähköauto on osallisena. Pelastajat varautuvat jo tähän tilanteeseen harjoituksissaan. Alakemijoen VPK harjoitteli Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n sähköauton avulla pelastustoimia.