Neve

Uutiset

 • 25.9.2018

  Vesijohtovuoto aiheuttaa katkoksia ja heikkoa painetta vedenjakelussa koko Perunkajärven alueella. Illan aikana voi tulla joitain katkoksia, jotka jäänevät korkeintaan noin 20 minuutin mittaisiksi.

 • 25.9.2018

  Uuden runkolinjan liitostyöt Ratakadulla etenevät aikataulussa. Tällä hetkellä lämmöt on palautettu rautatieasemaa lukuunottamatta kaikille. Kaukolämpöverkossa voi kuitenkin yhä illan mittaan esiintyä hetkellisiä häiriöitä koko Rovaniemen kaukolämpöverkon alueella. Häiriöt voi havaita lämpimän käyttöveden hiipumisena tai puuttumisena.

 • 24.9.2018

  Tiistaina 25.9. voi Rovaniemellä esiintyä häiriöitä kaukolämmön jakelussa laajoilla alueilla. Syynä on uuden suuren runkolinjan liitostyöt. Keskeytysalue on laajentunut hieman alkuperäisestä. Ratakadun lisäksi keskeytys koskee myös Asemieskatua.

 • 21.9.2018

  Assari - asiakasportaalin betaversio on toistaiseksi poissa käytöstä huoltotöiden vuoksi. Pahoittelemme häiriötä!

 • 20.9.2018

  Paineet alueella ovat heikentyneet. Väliaikainen vedenjakelupiste viedään palvelutalo Kotipetäjän pihalle varmistamaan palvelutalon veden saanti. Vuotokohdan hakua jatketaan aamulla 21.9.

 • 19.9.2018

  Napapiirin Energia ja Vesi -konserniin kuuluvassa tytäryhtiössä, Napapiirin Infra Oy:ssä käynnistettiin YT-menettely tuotannollisiin ja taloudellisiin syihin perustuen 11.6.2018. Menettely koski Infrayhtiön henkilökuntaa. Neuvottelut päättyivät 7.9.2018.

 • 6.7.2018

  Neve ja Domus Arctica -säätiö ovat solmineet puitesopimuksen, jonka myötä Neve toimittaa uuteen DASin puukerrostaloon useita nykyaikaisia ja innovatiivisia, ekologisuutta parantavia ratkaisuja. Domus Arctica -säätiö (DAS) rakennuttaa Rovaniemelle Yliopistonkadulle elokuuhun 2019 mennessä 8-kerroksisen CLT-runkorakenteisen DAS Kelo opiskelijakerrostalon.

 • 13.3.2018

  Napapiirin Residuum Oy ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy hakevat hankerahoitusta esiselvityksen ja kiertotalouspuiston suunnitelman laatimiseksi Alakorkalon alueella. Napapiirin Kiertotalouspuisto olisi kiertotalouden periaatteiden mukaisesti toimiva lappilaisten toimijayritysten ja materiaalivirtojen ympäristö.

 • 9.8.2017

  Kesän kääntyessä elokuulle alkaa monessa kotitaloudessa kiivas metsän ja vesien antimien säilöminen. Marjat ja sienet sekä metsän ja vesistöjen riista päätyvät paitsi lautaselle, myös pakastimeen odottamaan talvea. Toimiva pakastin takaa säilöttyjen raaka-aineiden pysymisen maukkaina ja terveellisinä. Mutta entä jos tulee sähkökatkos ja pakastin pimenee? Onko kesän ja syksyn uurastus hukassa?

 • 28.5.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy on saanut ympäristöministeriöltä 1,27 milj.€ kärkihanketuen jätevesipuhdistamon lietteiden käsittelylle. Asunto- energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kävi sunnuntaina Rovaniemellä kertomassa Nevelle myönnetystä ympäristöministeriön kärkihanketuesta. Taustalla on hallituksen kärkihanke ”Biotalous ja puhtaat ratkaisut: Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön”, jonka perusteella ympäristöministeriö on myöntänyt tukea yhteensä 2,1 milj. euroa kolmeen eri hankkeeseen.


NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK