Neve

Uutiset

 • 8.11.2018

  Syväsenvaara - Nivavaara alueella voi esiintyä häiriöitä lämpökeskuksen huoltotöiden vuoksi.

 • 5.11.2018

  Napapiirin Energia ja Vesi -konserniin kuuluva Rovaniemen Verkko Oy laskee sähkön siirtohintaa keskimäärin 10% vuoden 2019 alusta. Myöskään joulukuun siirtomaksun perusmaksua ei peritä. Asiakkaalta nämä muutokset eivät vaadi toimenpiteitä.

 • 2.11.2018

  Ylinammassa on vesijohtovuoto. Vuotokohtaa selvitetään parhaillaan. Useat taloudet ovat ilman vettä. Tilapäinen vedenjakelupiste viedään vanhan koulun pihalle. Tiedotamme aiheesta lisää tämän iltapäivän aikana.

 • 1.11.2018

  Rovaniemen kaupunki kilpailutti syksyllä 2018 julkisesti kolme alueurakkaa. Napapiirin Infra Oy jätti tarjoukset urakoista, mutta sen tarjoukset eivät menestyneet kilpailussa. Tarjoukset jätettiin katujen kunnossapidon sekä puistojen ja liikuntapaikkojen alueurakoista. Talvireittejä koskevasta urakasta Napapiirin Infra Oy jätti tarjouksen työyhteenliittymänä kahden muun paikallisen urakoitsijan kanssa.

 • 30.10.2018

  Sinetästä ja Songasta tulevan jätevesien siirtoviemärin hajut tulivat tutuiksi Länsikankaalla asuville varsinkin viime talven pakkasilla. Pienien jätevesimäärien vuoksi jätevesi etenee viemäriverkostossa hitaasti, ja viemärissä muodostuva rikkivety purkautuu tarkastuskaivoista ympäristöön. Hajuhaittoja torjutaan nyt aktiivihiilisuodattimilla ja rikkivedyn muodostumista vähentävällä kemikaalilla.

 • 13.3.2018

  Napapiirin Residuum Oy ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy hakevat hankerahoitusta esiselvityksen ja kiertotalouspuiston suunnitelman laatimiseksi Alakorkalon alueella. Napapiirin Kiertotalouspuisto olisi kiertotalouden periaatteiden mukaisesti toimiva lappilaisten toimijayritysten ja materiaalivirtojen ympäristö.

 • 28.5.2017

  Napapiirin Energia ja Vesi Oy on saanut ympäristöministeriöltä 1,27 milj.€ kärkihanketuen jätevesipuhdistamon lietteiden käsittelylle. Asunto- energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kävi sunnuntaina Rovaniemellä kertomassa Nevelle myönnetystä ympäristöministeriön kärkihanketuesta. Taustalla on hallituksen kärkihanke ”Biotalous ja puhtaat ratkaisut: Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön”, jonka perusteella ympäristöministeriö on myöntänyt tukea yhteensä 2,1 milj. euroa kolmeen eri hankkeeseen.


NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK