Neve

Muuttoilmoitus

Kaukolämmön ja sähkön asiakkaat

Kaukolämpö

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Omistajanvaihdoksen yhteydessä pyydämme teitä toimittamaan meille oheisen lämpösopimuksen siirtämistä koskevan lomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna, tai kopion kiinteistön kauppakirjasta sekä mittarinlukemat.

Ilmoitus lämpösopimuksen siirtämiseksi

Sähkö

Muuttoilmoitus tulisi tehdä 14 vuorokautta ennen muuttoa. Mikäli olet muuttamassa kolmen vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme puh. 016 331 6500. Muuttoilmoituksen voit tehdä alla olevan linkin kautta tai ilmoittamalla muutosta omalle sähkönmyyjällesi.
Huom! Katkaisemme sähköt sopimuksen päättämispäivänä klo 7.00 alkaen.

Siirry täyttämään muuttoilmoitus

Toimitusvelvollinen myyjä NEVE/Rovaniemen Verkon alueella on Energiapolar. Alla olevan linkin kautta voit tehdä sähkönmyyntisopimuksen Energiapolarille.

Siirry tekemään myyntisopimus

Nykyinen omistaja/vuokralainen

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Uusi omistaja/vuokralainen

Lähetä
Veden asiakkaat

Kiinteistön omistajan/vuokralaisen vaihdossa

Liittyjä on velvollinen ilmoittamaan Napapiirin Vedelle kiinteistön luovutuksesta tai vuokralaisen vaihdoksesta. Vaihdon yhteydessä tulee ilmoittaa vesimittarin lukema, loppulaskuosoite ja uuden omistajan/vuokralaisen tiedot. Käyttösopimuksen siirtyessä vuokralaisen nimiin tulee toimittaa kopio vuokrasopimuksesta Napapiirin Vedelle.

Vaihtoilmoituslomake

Kiinteistön omistajan/vuokralaisen vaihdossa Liittyjä on velvollinen ilmoittamaan Napapiirin Vedelle kiinteistön luovutuksesta tai vuokralaisen vaihdoksesta. Vaihdon yhteydessä tulee ilmoittaa vesimittarin lukema, loppulaskuosoite ja uuden omistajan/vuokralaisen tiedot.

Ilmoitukset kiinteistön omistajan vaihdosta tai laskutusosoitteen muutoksesta voi tehdä oheisella lomakkeella, Napapiirin Veden asiakaspalveluun Koskikatu 27 B 4.krs, p. 016 - 331 6500 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)neve.fi.

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK