Neve

Energiatieto

Napapiirin Energia ja Vesi Oy auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa

Haluamme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään ja toteuttamaan arkisia ja helppoja energiaa säästäviä toimenpiteitä. Napapiirin Energian ja Veden asiakaspalveluhenkilöstö on koulutettu neuvomaan tavanomaisissa sähkönkulutus- ja lämmitysasioissa. Yhtiönä olemme myös sitoutuneet valtakunnalliseen energiansäästösopimukseen.

Energiatehokkuussopimukset

Olemme liittyneet Energiapalvelujen toimenpideohjelmaan. 

Työ- ja elinkeinoministeriön päävastuulla olevat energiatehokkuussopimukset on todettu erinomaiseksi, vapaaehtoisuuteen perustuvaksi tavaksi parantaa energiatehokkuutta ja edistää uusiutuvien energiamuotojen käyttöä vuosina 2008 – 2016. Energiayhtiöt ovat liittyessään em. sopimuksiin sitoutuneet tarjoamaan asiakkaille energiapalveluja ja muita energiatehokkuustoimia, jotka edesauttavat asiakkaiden energiakäytön tehostumista. 

Käytännön toimenpiteitä ovat energiatehokkuusviestintä, energiansäästöneuvonta, asiakkaan energiankäytön raportoinnit, todettuun käyttöön perustuva laskutus, sähköisen asioinnin kehittäminen sekä innovatiivisten uusien palvelujen kehittäminen ja käyttöönotto. 

Pohjoissuomalaiset energiapalveluyhtiöt ovat palkanneet yhteisen energianeuvojan koordinoimaan ja ohjaamaan energiatehokkuussopimusten mukaista toimintaa. Tehostustoimet kohdistuvat asiakkaiden ja yritysten sähkön ja lämmön käyttöön sekä edistävät uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. 

Energiayhtiöissä on samoin tavoitteena toteuttaa toimia jotka johtavat sähkönsäästöön siirto- ja jakeluhäviöissä, kaukolämmön tuotannossa ja siirrossa, polttoaineen säästöä lämmön erillistuotannossa, varastoinnissa ja kuljetuksissa.
NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK