Neve

Keskeytysinfo

NEVE tiedotteet
 • 25.9.2018

  Vesijohtovuoto aiheuttaa katkoksia ja heikkoa painetta vedenjakelussa koko Perunkajärven alueella. Illan aikana voi tulla joitain katkoksia, jotka jäänevät korkeintaan noin 20 minuutin mittaisiksi.

 • 25.9.2018

  Uuden runkolinjan liitostyöt Ratakadulla etenevät aikataulussa. Tällä hetkellä lämmöt on palautettu rautatieasemaa lukuunottamatta kaikille. Kaukolämpöverkossa voi kuitenkin yhä illan mittaan esiintyä hetkellisiä häiriöitä koko Rovaniemen kaukolämpöverkon alueella. Häiriöt voi havaita lämpimän käyttöveden hiipumisena tai puuttumisena.

 • 24.9.2018

  Tiistaina 25.9. voi Rovaniemellä esiintyä häiriöitä kaukolämmön jakelussa laajoilla alueilla. Syynä on uuden suuren runkolinjan liitostyöt. Keskeytysalue on laajentunut hieman alkuperäisestä. Ratakadun lisäksi keskeytys koskee myös Asemieskatua.

 • 20.9.2018

  Paineet alueella ovat heikentyneet. Väliaikainen vedenjakelupiste viedään palvelutalo Kotipetäjän pihalle varmistamaan palvelutalon veden saanti. Vuotokohdan hakua jatketaan aamulla 21.9.

 • 9.8.2017

  Kesän kääntyessä elokuulle alkaa monessa kotitaloudessa kiivas metsän ja vesien antimien säilöminen. Marjat ja sienet sekä metsän ja vesistöjen riista päätyvät paitsi lautaselle, myös pakastimeen odottamaan talvea. Toimiva pakastin takaa säilöttyjen raaka-aineiden pysymisen maukkaina ja terveellisinä. Mutta entä jos tulee sähkökatkos ja pakastin pimenee? Onko kesän ja syksyn uurastus hukassa?


Keskeytyskartat

Sähkön keskeytyskartta

Alla olevasta linkistä klikkaamalla aukeaa sähköverkon keskeytyskartta, josta näet käynnissä olevat sekä suunnitellut keskeytykset.

Sähkön vikailmoitusnumero on 016 331 6565

Avaa kartta

Kaukolämmön keskeytyskartta

Alla olevasta linkistä klikkaamalla aukeaa kaukolämpöverkon keskeytyskartta, josta näet käynnissä olevat sekä suunnitellut keskeytykset.

Kaukolämmön vikailmoitusnumero on 016 331 6555

Avaa kartta
NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK