Neve

Kompostimulta

Mullan myynti päättyy perjantaina 3.8.2018

 

Napapiirin Energia ja Vesi Oy lopettaa mullan myynnin perjantaina 3.8. Perjantaina myydään multaa vielä klo 17.30 asti.

 

Mullan menekki yllätti tänä kesänä positiivisesti ja alue myytiin tyhjäksi jo ennen kesän loppua! Samalla Napapiirin Energia ja Vesi Oy lopettaa mullan myynnin kokonaan ja siirtyy uusiin lietteen käsittelymenetelmiin lietteenpolttolaitoksen ja yhteistyökumppaneiden biokaasulaitoksien myötä. Tulevina kesinä ei siis myydä enää lietteestä valmistettua multaa.

 

Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita: Napapiirin Infra Oy, Maansiirtoliike Katajamaa Oy, Kuljetus ja Maanrakennus Simonaho Oy, Lapin Kuljetus Oy, Napapiirin Kuljetus Oy, Napapiirin Residuum Oy ja Eurofins Ahma Oy.

 

Lisätietoja: johtaja, Kiertotalous ja ympäristö Satu Pekkala, satu.pekkala@neve.fi, 0403584976

 

 

Kompostimullan myynti kesällä 2018

Napapiirin Energia ja Vesi Oy myy kompostimultaa yhteistyössä Napapiirin Residuum Oy:n kanssa. Maksu peräkärrykuormasta suoritetaan jäteaseman toimistoon käteisellä tai maksukortilla ennen mullan hakua lastauspaikalta. Mullan voi hakea lastauspaikalta kuittia vastaan. Multa lastataan samassa paikassa kuin viime vuonna, eli Betonitien päässä. Multaa ei lastata jäteasemalla.

Peräkärrykuormat myydään hintaan 10 €/kuorma (sis. alv), maksu suoritetaan jäteasemalle. Suuremmat (>1m3) kuormat myydään hintaan 5 €/m3 (sis. alv) ja kuormat laskutetaan suoraan asiakkaalta. Laskutustiedot annetaan konekuskille mullan lastauksen yhteydessä.

Kompostimulta sisältää kompostoitua jätevesiliettä, hiekkaa, turvetta ja kalkkia. Kompostimulta soveltuu viherrakentamiseen ja on erinomaista esimerkiksi nurmikon kasvualustaksi. Tuote ei sovellu tuoreena syötävien vihannesten kasvattamiseen eikä luonnonmukaiseen tuotantoon. Tuoteseloste löytyy sivun alalaidasta. Neve myy multaa kesään 2019 tai niin kauan kuin multaa riittää. Kesän 2019 jälkeen mullan myynti lopetetaan kokonaan. 

Kompostimultaa nyt myös pihalle kuljetettuna!

Tilaa kompostimullan kuljetus soittamalla numeroon 0400 282 441
Maksimi kuljetusmäärä on 15 m3/kuorma.

Mullan myyntiajat

  • Ma- Pe klo. 9 - 17.30 (klo. 11 – 12 ei mullan myyntiä       

Lisätietoa mullan ostamisesta puh. 046 624 9819
Lisätietoa mullan kuljetuksesta Napapiirin Infra Oy:ltä puh. 0400 282 441

 

kartta_multa.JPG

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK