Neve

Loisto mökki -netti

Toimiva ja nopea valokuitunettiyhteys mökille on nyt todellisuutta. Mökillä hommat sujuvat vauhdilla ja mukavissa ympäristöissä.

LOISTO_netti_MOKKI_640x360.jpg

Nyt ei tarvitse mökilläkään tuskastua takkuileviin yhteyksiin! Valokuitunetti tuo jouhevat tietoliikenneyhteydet vapaa-ajanasunnolle mahdollistaen tasaisen toimivan ja ruuhkattoman liikenteen molempiin suuntiin. Sujuvaa ja rentoa surffausta siellä, missä elämä on rennoimmillaan. Valitse vaivaton Loisto Mökki!

Loisto Mökki 100 on edullinen ja joustava ratkaisu mökin kaistatarpeisiin. Loisto Mökki 100 on 100/100 Mbit/s nopeudella toimiva yhteys, jossa käyttöaikaa 100 päivää.

Mökkiyhteys voidaan kytkeä aktiiviseen, täydennopeuden käyttötilaan aina mökille mennessä. Käyttöpäiviä kuluu vain silloin, kun yhteyttä tarvitaan. Kytkentä aktiivitilaan ei edellytä soittoja tai viestejä asiakaspalveluun, sen voi tehdä itse mökiltä verkon kautta.
Liittymän käyttöä hallitaan hallintasivun kautta, liittymä voidaan aktivoida ja sulkea hallintajärjestelmän avulla suoraan käyttöpaikasta käsin. Järjestelmä huolehtii käyttöpäivien laskennasta.

Liittymän käyttö esim. internet-selaamiseen tai tv-palveluihin on rajoitettu liittymän ollessa suljettu. Suljettua liittymää voi silti hyödyntää esim. mökin etähallintaan, valvontaan tai turvapalveluihin.

LOISTO MÖKKI -netin hinnoittelu

Netin toimitus edellyttää rakennuskohtaista valokuituliittymää. Varmista saatavuus ja rakentamisaikataulu saatavuuskartastamme.

Nopeusluokka 100 Mb/s, 32,50 €/kk alv 24% (2 vuoden sopimus).
  • Symmetrinen nimellisnopeudeltaan 100/100 Mb/s Internetyhteys.
  • Tyypillinen vaihteluväli 70-130 Mb/s, vähimmäisnopeus 70 Mb/s. Nopeudet kiinteästä LAN-ethernet-portista.
  • Palveluun kuuluu vähintään yksi (1) julkinen vaihtuva IPv4-osoite. Tekninen valmius IPv6-osoitteisiin.