Neve

Liittyminen ja lomakkeet

Tietoja kaukolämpöön liittymisestä

Kaukolämpö on helppo ja vakaa lämmitystapa. Se poikkeaa luonteeltaan useimmista muista lämmitysmuodoista, sillä se on kokonaisvaltainen palvelu. Kaukolämpö on käytännössä ainoa lämmitystapa, joka on asiakkaalle helppo ja toimitusvarma palvelu. Palveluntuottaja, eli paikallinen energiayhtiö sitoutuu palveluun rakennuksen koko elinkaaren ajaksi. Kaukolämpöjärjestelmän lämmönsiirrin on kooltaan varsin pieni. Et tarvitse erillistä polttoainesäiliötä tai lämminvesivaraajaa.

Suunnitteletko kaukolämmön käyttöä uuden kotisi lämmitysratkaisuksi -valitse Aulis -liittymä! Pienkiinteistöille voimme tarjota vaivattoman Aulis -liittymän sekä Aulis -liittymäasennuksen "avaimet käteen" -toimituksella, myös rahoitus onnistuu kauttamme. Tutustu Aulis -tuoteperheeseen Aulis-kaukolämpösivuilla.

Varmista kaukolämmön saatavuus uudiskohteeseesi jo piirustuksia laadittaessa. Myös suunnitteluohjeisiin kannatta tutustua riittävän varhaisessa rakennusvaiheessa. Olemme koonneet alla olevan lämpöliittymän suunnitteluohjeistuksen Liittyjän ohjeet kaukolämpöliittyjää varten.

Missä saatavilla

Kaukolämpöverkko kattaa jo lähes koko vanhan kaupungin alueen. Osaan Ylikylää sekä Muurolaa on saatavissa kaukolämpö ja lisäksi Rovaniemen alueella on verkkoa myös Saarenkylän, Nivavaaran, Someroharjun, Napapiirin sekä Ojanperän-Pöykkölän alueilla. Voimme tarjota kaukolämpöä myös Savukosken ja Kolarin kuntakeskuksien sekä Ylläsjärven alueille.

Vanhoille kiinteistöille tarjoamme kaukolämpöä vuosittain 30. huhtikuuta asti. Uudisrakennuksille on kaukolämpöä tarjolla myös 1.5. jälkeen, mikäli ne sijaitsevat lämpöverkon kattavuusalueella. Niidenkin liittymisjohdot rakennamme kesäaikana, mikäli suinkin vain on mahdollista .

Kaukolämpöverkon kattavuusalueesta voi kysyä asiakaspalvelunumerostamme 016 331 6500 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@neve.fi.

Mikäli haluat tulla toimistollemme henkilökohtaisesti keskustelemaan kaukolämmityksestä, ole ystävällinen ja varmista tavoitettavuutemme sopimalla tapaaminen etukäteen.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Rovaniemellä Kauppakeskus Revontulen pääkäytävällä, osoitteessa Koskikatu 27. Asiakaspalvelupiste on avoinna arkisin klo 11.00-17.00.

Tee liittymähakemus!

Täytä liittymähakemus, tulosta se ja lähetä meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi
tai paperisena Napapiirin Energia ja Vesi Oy /kaukolämpö, PL 8013, 96101 Rovaniemi.

Tee liittymähakemus

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK