Neve

Neve - Tilapäinen sähköliittymä

Neve Tilapäinen sähköliittymä on tarkoitettu tilapäiseen sähkönkäyttöön kuten tapahtumille, markkinoille tai vaikkapa jäätelökioskille.

NEVE– TILAPÄINEN SÄHKÖLIITTYMÄ on tarkoitettu tilapäiseen sähkönkäyttöön kuten tapahtumille, markkinoille tai vaikkapa jäätelökioskille. Tilapäiseen sähköliittymään ei sovelleta pysyvän liittymän ehtoja, koska se ei ole toimitusvelvollisuuden piirissä. Mikäli tilapäisen liittymän kytkeminen edellyttää väliaikaisen johdon rakentamista, hintaan lisätään rakennuttamiskustannukset. Liittymä on voimassa enintään 4 kuukautta.

Sisältää:

  • Tilapäisen liittymän rakentamisen lähimmältä pylväältä tai jakokeskukselta, kuitenkin enintään 10 metrin etäisyydeltä.

Hinnat ja vaihtoehdot

(asemakaava-alueella, sis. alv 24%

25 TP

(Pääsulakekoko 3x25A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille. Tilapäisen liittymän lisäksi veloitetaan keskuksesta vuorokausivuokra. Keskuksesta löytyy 3 kpl 16A:n pistorasiaa ja 2 kpl 3-vaihe 16A pistorasiaa.

Hinta 490 €

63 TP

(Pääsulakekoko 3x63A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille, joissa tehontarve suurempi esim. kalatori. Tilapäisen liittymän lisäksi veloitetaan keskuksesta vuorokausivuokra. Keskuksesta löytyy 3 kpl 16A:n pistorasiaa, 1 kpl 3-vaihe 16A pistorasia, 1 kpl 3-vaihe 32A pistorasia ja 1 kpl 3-vaihe 63A pistorasia.

Hinta 680 €

125 TP

(Pääsulakekoko 3x125A) Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille, joissa suuri.

Hinta 925 €

200 TP

(Pääsulakekoko 3x200 A) Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille, joissa hyvin suuri.

Hinta 990 €

Toimitusaika

Toimitukset 1.5. – 31.10 välisenä aikana. Tilaukset kaksi viikkoa ennen toimitusta. SINI – Tilapäisen Sähköliittymän saa myös pikatoimituksena viikossa, pikatoimituslisä 495 € (sis. alv. 24%).

Tarvittavat sopimukset

SINI - Tilapäinen liittymissopimus tehdään Rovaniemen Verkko Oy:n kanssa. Sähköntoimitus alkaa, kun asiakas on lisäksi tehnyt sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK