Neve

Neve - Työmaan sähköliittymä

Neve - Työmaan sähköliittymä on tarkoitettu rakennusliikkeiden väliaikaiseksi sähköliittymäksi esimerkiksi kerrostalo- ja liikekiinteistöjen työmaille.

NEVE - TYÖMAAN SÄHKÖLIITTYMÄ on tarkoitettu rakennusliikkeiden väliaikaiseksi sähköliittymäksi esimerkiksi kerrostalo- ja liikekiinteistöjen työmaille. Tehon tarve ja liittymän sijainti määrittävät liittymisjännitteen. Työmaan sähköliittymään ei sovelleta pysyvän liittymän ehtoja, koska se ei ole toimitusvelvollisuuden piirissä. Liittymä on voimassa enintään 2 vuotta.

Ennen työmaan sähköliittymän kytkentää, tulee kohteelle olla tehtynä sopimus myös pysyvän liittymän osalta. Poikkeavissa olosuhteissa hinnoittelu ja toimitusaika on tapauskohtainen. Mikäli työmaasähkön kytkeminen edellyttää väliaikaisen johdon rakentamista, hintaan lisätään rakennuttamis- ja purkukustannukset.

Sisältää:

  • Väliaikaisen työmaakeskuksen kytkennän jakeluverkkoon.
  • Mittarin asennus keskukseen.

Hinnat ja vaihtoehdot

(asemakaava-alueella, sis. alv 24%)

25 TM

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti omakotitalojen työmaan aikaiseksi sähköliittymäksi.

Hinta 480 €

63 TM

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti rivitalojen työmaan aikaiseksi sähköliittymäksi.

Hinta 728 €

160 TM

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti rivi- ja pienkerrostalojen työmaan aikaiseksi sähköliittymäksi.

Hinta 1100 €

250 TM

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti kerrostalojen ja suurien liikekiinteistöjen työmaan aikaiseksi sähköliittymäksi. Tuote mahdollistaa nosturin käytön.

Hinta 1224 €

Toimitusaika

Toimitukset 1.5. – 31.10 välisenä aikana. Neve – Työmaan Sähköliittymän toimitusaika on 6kk. Toimitusaika lasketaan liittymissopimuksen allekirjoitushetkestä.

Tarvittavat sopimukset

Sopimus pysyvästä liittymästä sekä työmaaliittymissopimus tehdään Rovaniemen Verkko Oy:n kanssa. Rakennettavan kohteen sähköurakoitsija toimittaa Rovaniemen Verkolle mittarointipyynnön, jonka jälkeen Rovaniemen Verkko asentaa työmaakeskukseen etäluettavan mittarin. Mittarointipyyntö pitää olla toimitettuna kaksi viikkoa ennen suunniteltua kytkentää. Sähköntoimitus alkaa, kun asiakas on lisäksi tehnyt sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK