Neve

Neve - Yrityksen sähköliittymä

SINI – YRITYKSEN SÄHKÖLIITTYMÄ on tarkoitettu tyypillisesti kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille, teollisuushalleille ja liikekiinteistöille. Tehon tarve ja liittymän sijainti määrittävät liittymisjännitteen. Kohteen sähkösuunnittelijan kannattaa olla yhteydessä verkkoyhtiöön heti hankkeen alkuvaiheessa, jotta sähköverkkoon liittymisestä voidaan sopia joustavasti.

Sisältää:

  • Jakeluverkon rakentamisen tontin rajalle
  • Talojohdon liittämisen jakeluverkkoon tontin rajalla.
  • Yhden etäluettavan mittarin ja asennuksen.
  • SINI-KESKITEHO -liittymässä kytkennän jakeluverkkoon asiakkaan muuntamolla

Lisäpalveluna saatavilla:

  • Kysy tarjous talojohdon asentamisesta!
  • SINI-KESKITEHO -liittymiin: muuntamon toimitus, pyydä tarjous!
  • Sähkösuunnitelman edellyttäessä, lisämittarin hinta asennuksineen on 257 € (max. 63A) (sis. alv 24%)

Hinnat ja vaihtoehdot

(asemakaava-alueella, sis. alv 24%)

SINI-100

(Pääsulakekoko 3x100A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti teollisuushalleille ja varastorakennuksille sekä rivi- ja pienkerrostaloille, joissa lämmitysmuotona tyypillisesti sähkölämmitys, maalämpö tai kaukolämpö.

Hinta 10 830 €

SINI-160

(Pääsulakekoko 3x160A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti teollisuushalleille ja varastorakennuksille sekä rivi- ja kerrostaloille, joissa lämmitysmuotona tyypillisesti sähkölämmitys, maalämpö tai kaukolämpö.

Hinta 16 782 €

SINI-PIENTEHO

(Pienjänniteteholiittymä)

SINI-PIENTEHO on pienjännitteinen 0,4 kV teholiittymä, jossa liittymän koko määräytyy asiakkaan tehontarpeen mukaan. Tuote on tarkoitettu tyypillisesti liikekiinteistöille ja julkisille rakennuksille. Liittymän hinta muodostuu rakentamiskustannuksista ja kapasiteettivarausmaksusta.

Esimerkiksi SINI-PIENTEHO 200 A sulakkeella maksaa:
22 610 €

SINI-KESKITEHO

(Keskijänniteteholiittymä)

SINI-KESKITEHO on keskijännitteinen 10 kV teholiittymä, jossa liittymän koko määräytyy muuntajan nimellistehon mukaan. Tuote on tarkoitettu tyypillisesti isoille liikekiinteistöille sekä isoille teollisuushalleille ja julkisille rakennuksille. Tässä liittymässä asiakkaan oma muuntamo liitetään keskijännitteeseen.

Esimerkiksi SINI-KESKITEHO 100 kVA:n nimellisteholla maksaa:
8566 € + jakeluverkon rakentaminen tontilla

Toimitusaika

Toimitukset 1.5. – 31.10 välisenä aikana. SINI - Yrityksen Sähköliittymän toimitusaika on 6kk. Toimitusaika lasketaan liittymissopimuksen allekirjoitushetkestä.

Tarvittavat sopimukset

SINI-sähköliittymäsopimus tehdään Rovaniemen Verkko Oy:n kanssa. Rakennettavan kohteen sähköurakoitsija toimittaa Rovaniemen Verkolle mittarointipyynnön, jonka jälkeen Rovaniemen Verkko asentaa pääkeskukseen etäluettavan mittarin. Mittarointipyyntö pitää olla toimitettuna kaksi viikkoa ennen suunniteltua kytkentää. Sähköntoimitus alkaa, kun asiakas on lisäksi tehnyt sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK