Neve

SINI - Tilapäinen sähköliittymä

Liittymä on tarkoitettu tilapäiseen sähkönkäyttöön kuten tapahtumille, markkinoille tai vaikkapa jäätelökioskille.

SINI – TILAPÄINEN SÄHKÖLIITTYMÄ on tarkoitettu tilapäiseen sähkönkäyttöön kuten tapahtumille, markkinoille tai vaikkapa jäätelökioskille. Tilapäiseen sähköliittymään ei sovelleta pysyvän liittymän ehtoja, koska se ei ole toimitusvelvollisuuden piirissä. Mikäli tilapäisen liittymän kytkeminen edellyttää väliaikaisen johdon rakentamista, hintaan lisätään rakennuttamiskustannukset. Liittymä on voimassa enintään 4 kuukautta.

Sisältää:

  • Tilapäisen liittymän rakentamisen lähimmältä pylväältä tai jakokeskukselta, kuitenkin enintään 10 metrin etäisyydeltä.

Hinnat ja vaihtoehdot

(asemakaava-alueella, sis. alv 24%

SINI-25 TP

(Pääsulakekoko 3x25A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille. Tilapäisen liittymän lisäksi veloitetaan keskuksesta vuorokausivuokra. Keskuksesta löytyy 3 kpl 16A:n pistorasiaa ja 2 kpl 3-vaihe 16A pistorasiaa.

Hinta 490 €
+ keskuksen vuokra 3 €/vrk

SINI-63 TP

(Pääsulakekoko 3x63A)

Tuote on tarkoitettu tyypillisesti tapahtumille ja myyntikojuille, joissa tehontarve suurempi esim. kalatori. Tilapäisen liittymän lisäksi veloitetaan keskuksesta vuorokausivuokra. Keskuksesta löytyy 3 kpl 16A:n pistorasiaa, 1 kpl 3-vaihe 16A pistorasia, 1 kpl 3-vaihe 32A pistorasia ja 1 kpl 3-vaihe 63A pistorasia.

Hinta 690 €
+ keskuksen vuokra 3 €/vrk

Katso muut Sini-tuotteet
SINI - Kodin sähköliittymä
SINI - Yrityksen sähköliittymä
SINI - Työmaan sähköliittymä
SINI - Tilapäinen sähköliittymä

Toimitusaika

Toimitukset 1.5. – 31.10 välisenä aikana. Tilaukset kaksi viikkoa ennen toimitusta. SINI – Tilapäisen Sähköliittymän saa myös pikatoimituksena viikossa, pikatoimituslisä 495 € (sis. alv. 24%).

Tarvittavat sopimukset

SINI - Tilapäinen liittymissopimus tehdään Rovaniemen Verkko Oy:n kanssa. Sähköntoimitus alkaa, kun asiakas on lisäksi tehnyt sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa.