Neve

Avoimet työpaikat

KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI

Tarvitsemme sinua vastaamaan sähkönjakeluverkon sekä sähköasemien kunnossapidon suunnittelusta ja kehittämisestä.

Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisessa ja motivoivassa työympäristössä. Sinulta hoituu kunnossapitotöiden kilpailutus, sopimusten hallinta, töiden koordinointi ja raportointi sekä kustannusten ja laadun hallinta. Osallistut kytkentätöiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä sähkönjakeluverkon käytönvalvontaan, vikojen hallintaan ja kytkentöjen johtamiseen käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Tukenasi on kunnossapidon ja käyttöpalveluiden tiimimme ammattilaiset.

Toivomme sinun olevan vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä, jolta löytyy reipasta aloitteellisuutta ja joustavuutta. Sinulla on työnkuvan mukaista työkokemusta sekä soveltuva korkeakoulututkinto, mielellään sähkövoimatekniikan insinöörin (AMK) tutkinto.

Napapiirin Energia ja Vesi on rohkeasti toimintaansa uudistava lappilainen monialakonserni. Panostamme työturvallisuuteen, tuemme työntekijän hyvinvointia monin tavoin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Työpaikkasi on keskellä Rovaniemeä, kehittyvässä ja kansainvälisessä Lapin pääkaupungissa, luonnon, hyvien palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Hakemus ja palkkatoive kannattaa lähettää pian, viimeistään 25.11.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut pikimmiten. Tule rakentamaan menestystä pohjoiseen! Kysy rohkeasti lisää: Jyri Tiuraniemi 040 837 0729, Joni Hemmilä 044 560 9078

Jätä hakemus!

rekryyn2018_www.jpg

AVOIN HAKEMUS

Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Jätä hakemus!

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK