Uutiset

Neven kaukolämpötoiminta yhden tytäryhtiön nimiin maakunnassa

20.12.2019

Napapiirin Energia ja Vesi Oy keskittää Lapin maakunnan kaukolämpöliiketoimintansa yhden tytäryhtiön toiminnaksi Rovaniemeä lukuun ottamatta.

Aiemmin Kolarin Lämpö Oy:nä toimineen tytäryhtiön nimi on vuoden 2020 alusta saakka Aurora Lämpö Oy. Muutoksella ei ole vaikutusta asiakkaiden kaukolämpöpalveluihin.

Neven kaukolämpöliiketoiminta on laajennut viime vuosina Rovaniemen ohella myös muualle Lapin maakuntaan. Yhden tytäryhtiön mallilla tuodaan selkeyttä nopeasti laajenneeseen ja sitä myötä pirstaloituneeseen tytäryhtiörakenteeseen.

- Kehitämme ja fuusioimme kaukolämpöliiketoimintaamme Lapin kunnissa jatkossa Aurora Lämpö Oy:n kautta. Savukosken Lämpö Oy sekä Ylläsjärven lämpöliiketoiminta fuusioidaan Aurora Lämpöön. Yhden yhtiön kautta lämpöliiketoiminnan mahdollinen laajeneminen myös uusille alueille on selkeämpää, sanoo Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten.

Neven tavoitteena on turvata taloudellisesti kaukolämpöliiketoiminnan jatkuvuus ja pitkäjänteinen kehittämistyö Lapissa. Yhtiö haluaa tuottaa arvoa asiakkaille, omistajille ja sidosryhmille

- Sitoudumme kaukolämpöliiketoiminnassa samaan korkeaan laatutasoon ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, mistä meillä on jo näyttöä nykyisessä toiminnassamme ja vastuualueellamme. Olemme pitkäjänteinen ja vastuullinen toimija, vakuuttaa Gullsten.