Kodin Aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmä käyttötarpeen mukaan

Aurinkovoimala on kestävä investointi tulevaisuuteen

Aurinko on elämän voima. Sen energia on puhdasta ja uusiutuvaa siksi aurinkovoimala on kestävä investointi tulevaisuuteen. Kotiin ja mökille tarkoitetuissa älykkäissä aurinkovoimaloissa paneelit tuottavat puhdasta sähköä taatusti myös seuraavat vuosikymmenet. Neven aurinkosähköjärjestelmä on helppokäyttöinen, huoltovapaa, vaivaton ja sen koko on sovitettu käyttötarpeeseen.

Ilmaista käyttösähköä ilman veroja tai siirtomaksuja

Kotiin rakennettava aurinkovoimala on turvallinen sähkön tuotantojärjestelmä, jonka kennoista muodostuvat paneelit suunnataan keräämään auringonvaloa. Aurinkovoimalan voi asentaa esimerkiksi talon, autokatoksen tai varaston katolle. Aurinkosähkö ohjataan voimalasta kodin sähköverkkoon ilmaiseksi käyttösähköksi. Kotona tuotetusta aurinkosähköstä ei nimittäin tarvitse maksaa sähköveroja tai siirtomaksuja.

Tuotatko itse sähköä? Lue lisää pientuotannosta.

Maksuton kartoituskäynti ja avaimet käteen -toimitus

Tuotepakettimme sisältää aurinkopaneelit, kattoasennusmekaniikan DC-kaapelin, vaihtosuuntaajan ja AC-turvakytkimen. Paketin hinta määräytyy kartoituskäynnin perusteella, joka tehdään luonasi sovittuna ajankohtana. Järjestelmän koko suunnitellaan kohteen mukaan niin, että aurinkosähkön hyöty on paras mahdollinen. Käynnin aikana myös varmistetaan, että järjestelmä soveltuu katollesi ja asennus voidaan tehdä. Kartoituskäynti on sinulle ilmainen (max. 50 km säteellä Rovaniemen keskustasta). 

Jätä tarjouspyyntö

  1. Täytä alle toimitusosoitteesi tiedot.
  2. Lisää tuote tarjouskoriin painikkeella "pyydä tarjous".
  3. Siirry tarjouskoriin sivun oikeasta yläkulmasta.
  4. Täytä yhteystietosi ja lähetä tarjouspyyntö.
  5. Olemme sinuun yhteydessä kartoituskäynnin ajankohdan sopimiseksi.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Lisätietoa löydät osoitteesta vero.fi


Max. 5 merkkiä

Lisää tuote koriin, saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouspyyntö ei sido ostamaan.