Neve
14.12.2018

Kaukolämpöön liittyminen edullisemmaksi ja selkeämmäksi

kotiinpain.JPG

Kaukolämpöliittymien hinnoittelu muuttuu selkeämmäksi Rovaniemellä ja Muurolassa. Vuoden 2019 alusta liittymille on viisi eri hintaluokkaa. Nyt liittymän perusosan hintaan sisältyy myös 30 metriä liittymisjohtoa. Aiemmin johdolle on ollut erillinen metrihinta. 30 metrin liitäntäjohdon kera liittymän hinta on edullisimmillaan 3995 €.

Kaukolämmön kiinteä maksu laskee pienkiinteistöissä
Myös Rovaniemen ja Muurolan alueiden kaukolämmön hinnoittelu muuttuu tammikuun alusta alkaen. Uusi hinnoittelu vastaa entistä paremmin asiakkaan tarpeita sekä kiinteistön lähtökohtia. Muutoksessa asiakkaiden keskimääräinen kaukolämmön hinta laskee 0,8 %.
Neve vastaa pienkiinteistöissä asuvien kaukolämpöasiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin edistämällä kaukolämmön joustavuutta ja kannustamalla energiatehokkuuteen. Hinnoittelurakenne muuttuu asiakasystävällisemmäksi kiinteän hinnan laskiessa n. 12 %. Energian hinta vastaavasti nousee 6,9%. Näin ollen pienkiinteistön kaukolämpöasiakkaat voivat entistä paremmin omilla energiatehokuutta parantavilla valinnoillaan vaikuttaa kaukolämpölaskuunsa.

Mitä muuta muuttuu?
Muissa kuin pienkiinteistöissä siirrytään todellisen kulutuksen mukaiseen, tuntimittaukseen perustuvaan laskutukseen. Suurella osalla asiakkaistamme tämä laskutusvesivirta tulee olemaan pienempi kuin nyt kiinteän maksun perusteena oleva sopimusvesivirta. Keskimäärin kaukolämmön hinta laskee 0,8 %.

Lisätietoja: Napapiirin Energia ja Vesi Oy - Asiakaspalvelu - puh. 016 331 6500 - asiakaspalvelu@neve.fi

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK