Neve
3.12.2018

Rovaniemen Verkko Oy laskee sähkön siirtohintaa - Tehotariffeilla lisäsäästöä

rekryyn2018_2_rgb.jpg

Rovaniemen Verkko Oy laskee sähkön siirtohintaa keskimäärin 10% vuoden 2019 alusta. Myöskään joulukuun 2018 siirtomaksun perusmaksua ei peritä. Uusilla Tehotariffeilla kuluttaja voi vaikuttaa entistä paremmin sähkönsiirtolaskunsa loppusummaan.

Asiakkaan on hyvä huomata, että sähkönsiirron keskimääräinen 10% hinnan lasku näkyy sähkölaskussa riveillä perusmaksu ja energiamaksu. Sähkölasku kokonaisuudessaan ei siis alene 10%. Joulukuun 2018 siirtomaksun perusmaksu jätetään perimättä. Tämä näkyy tammikuussa 2019 asiakkaalle saapuvassa laskussa. Asiakkaalta nämä muutokset eivät vaadi toimenpiteitä.

Uusilla Tehotariffeilla voit vaikuttaa laskuusi
Asiakkaalle on jatkossa tarjolla kolme uutta tariffia, eli sähkönsiirtohintaa. Perinteisten Aikasähkön, Kausisähkön ja Yleissähkön rinnalla on valittavissa seuraavat Tehotuotteet.

  • Yleissähkönsiirto Teho
  • Aikasähkönsiirto Teho
  • Kausisähkönsiirto Teho

Tehosähkönsiirtojen hinta määräytyy kuukauden aikana mitatun, yli tunnin kestäneen korkeimman tehon mukaan. Asiakas voi siis vaikuttaa sähkönsiirtonsa hintaan välttämällä korkeita piikkejä kulutuksessaan ja käyttämällä sähkölaitteitaan harkitusti porrastaen. Esimerkiksi sähkölieden, sähkösaunan ja auton esilämmityksen käyttäminen eri aikaan ehkäisee kulutuspiikkejä.

Siirtotariffin vaihdosta Tehotuotteeseen ei peritä palveluhinnaston mukaista maksua vuonna 2019.

Uudet sähkönsiirtohinnat sekä Tehotuotteiden ominaisuudet ja hinnat löytyvät liitteinä olevista hinnastoista. Olethan yhteydessä Neven asiakaspalveluun mikäli haluat vaihtaa sähkönsiirtotuotettasi.

Asiakaspalvelu
016 331 6500 (ark. klo. 8 – 20)
asiakaspalvelu@neve.fi
Asiakaspalvelupiste, Kauppakeskus Revontulen pääkäytävä, 1 krs. Avoinna arkisin klo. 9 – 17.

sahkonhinta2.jpg

Tiedostot

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK