Sisältöön Sivustokartta
Läppäri pöydällä.

Turvaa valokuituliittymällä yrityksesi tietoliikenne

Digitaaliset palvelut ja työvälineet vaativat yhä tehokkaampia tietoliikenneyhteyksiä. Neven yrityksen valokuituliittymä on luotettava, toimintavarma ja turvallinen. Se takaa aidosti nopeat yhteydet koko yrityksen tietoliikenteeseen. Valokuituliittymään voi hankkia meiltä symmetrisen laajakaistayhteyden 100–1000 M nopeudella.

Tarkista alta, onko osoitteesi saatavissa valokuituliittymämme. Tämänhetkiseen toiminta-alueeseemme kuuluvat Rovaniemi, Enontekiö, Kemijärvi, Pelkosenniemi ja Savukoski. Teemme työtä aidosti paikallisesti ja vastuullisesti. Haluamme mahdollistaa osaltamme paikallista yritystoimintaa ja olemme sitoutuneet tuottamaan laadukkaita tietoliikennepalveluita.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavan verkkoyhteyden. Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja suunnittelevat sopivan kokonaisuuden yrityksesi käyttötarpeeseen. Operaattorina toimii  Napapiirin Kuituverkot Oy.

Yritysliittymät tuotetaan rengasvarmennetulla runkoverkolla, minkä ansiosta tietoliikennepalveluiden korkea laatu on varmistettu.

KÄYTTÖVALMIS TOIMITUS SISÄLTÄÄ:

  • Valokuituliittymän asennettuna
  • Optimoidut laitteistot ja palvelut
  • Asiantuntijapalvelut käyttöönottoon asti

HINNOITTELU JA TOIMITUSAIKA

Yrityksen valokuituliittymän perushinta on 1187,90 € (Alv. 0 %).

Toimitusaika riippuu siitä, onko alueelle jo rakennettu valokuituverkostoa. Kun lähetät meille tarjouspyynnön, saat meiltä yrityksellesi tarjouksen, joka sisältää kustannusarvion ja toimitusajan liittymälle. Liittymähinta määräytyy rakentamismatkan perusteella.

 

 

background image

Näin tilaat liittymän

1. Saatavuus

Tarkista valokuituliittymän saatavuus verkkosivuiltamme löytyvässä palvelussa.

Tarkista saatavuus

2. Tilaa liittymä

Jos alueellesi on jo rakennettu valokuituverkkomme, tilaa Yrityksen valokuituliittymä.

3. Ilmoita kiinnostuksesta

Jos verkkoa ei vielä ole, ilmoita kiinnostuksesi tilauksella. Rakentaminen alkaa, kun tilauksia on alueeltasi tarpeeksi.

4. Sopimus

Teemme kanssasi sopimuksen ja rakennamme valokuituliittymän valmiiksi.

5. Valokuituliittymä käyttöön

Pääset nauttimaan kuituliittymän käytöstä. Valokuituliittymään voit hankkia esimerkiksi yrityksen PRO tietoliikenneratkaisun.

Tietoa PRO Tietoliikenneratkaisusta

Lähetä tarjouspyyntö Yrityksen valokuituliittymästä

Lähetä tarjouspyyntö

Yrityksen valokuituliittymä tarjouspyyntö

Yhteydenotto

Ota yhteyttä myyntiimme

Usein kysyttyä yrityksen valokuituliittymästä