Muuttoilmoitus

Oletko muuttamassa?

Ilmoita muuton yhteydessä asiakaspalveluumme uusi osoitteesi ja muuttopäivä, niin saat jatkossakin postimme oikeaan osoitteeseen. Voit ilmoittaa samalla kertaa muutokset kaikkien tuotteidemme osalta. Osoitetiedot eivät päivity meille väestörekisteristä.

Sähkön myynti- ja siirtosopimus

Sähkösopimukseen liittyvät muutokset tehdään omalle sähkönmyyjälle. Myyjän yhteystiedot löytyvät esimerkiksi sähkölaskulta. Sähkönmyyjäsi ilmoittaa uudet tiedot meille.

Kiinteistön omistajan tai vuokralaisen vaihdos

Kun kiinteistön omistajuus muuttuu, tulee sähkö-, vesi- ja kaukolämpöliittymien siirtämisestä ilmoittaa meille dokumentilla, josta löytyvät sekä uuden että vanhan omistajan allekirjoitukset sekä yksilöidyt tiedot kiinteistöstä. Saat asiakaspalvelustamme lomakkeen liittymien siirtoa varten. Mikäli kiinteistön myynti on hoidettu kiinteistönvälittäjän kanssa, myös hän osaa neuvoa liittymien siirtoon liittyvissä asioissa.

Liittymän omistaja on velvollinen ilmoittamaan kiinteistön luovutuksesta tai vuokralaisen vaihdoksesta. Vaihdon yhteydessä tulee ilmoittaa vesimittarin lukema, loppulaskuosoite ja uuden vuokralaisen tiedot. Käyttösopimuksen siirtyessä vuokralaisen nimiin tulee toimittaa kopio vuokrasopimuksesta Napapiirin Vedelle. Sähkön ja kaukolämmön mittarien lukemat saamme etäluennan kautta.

Ilmoitukset kiinteistön omistajan vaihdosta tai laskutusosoitteen muutoksesta voi tehdä vierailemalla Neven myyntipisteessä, puhelimitse tai sähköpostilla.

Myyntipisteemme on osoitteessa Koskikatu 27, Kauppakeskus Revontuli, 1 krs. Myyntipisteemme palvelee sinua maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10 - 16. 

Puhelimella voit tehdä ilmoituksen numeroon 016 331 6500.

Sähköpostilla voit lähettää ilmoituksen osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi Vastaamme sinulle kolmen arkipäivän kuluessa.