Valokuitulaajakaista, rakentajalle

Valokuitu tuo kotiisi aidosti nopean netin

Valokuidulla saat vakaan ja toimintavarman internetyhteyden. Yhteys ei ruuhkaannu vaikka kaikki kodin tabletit, tietokoneet, mobiililaitteet ja TV käyttäisivät liittymää. Pelaaminen, etätyöt, etäpalaverit ja suoratoistot onnistuvat helposti, usealta laitteelta yhtäaikaisesti. Valokuidun avulla toimivat myös kotisi turvapalvelut. Laadukas laajakaistapalvelu nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa asukkaiden asumisviihtyvyyttä. Maahan kaivettu kaapeli ei ole altis sääilmiöille eikä yhteys. Käyttäjien määrä tai huono sää eivät vaikuta yhteyksiin.

Kaapeli-tv-palvelu ja kanavapaketit

Valokuituliittymä toimii myös kaapeli-tv-liittymänä. TV-palveluun kuuluu noin 30 peruskanavaa sekä monipuolinen valikoima maksullisia lisäkanavia. 

Turvaa kotisi digilaitteet

Meiltä saat myös maailmanlaajuisesti palkitun F-Securen tietoturvapalvelun. Suojaat helposti kotisi älylaitteet yhdellä palvelulla. 

Lisätietoja ja tilaaminen

Lisätietoja tuotteista saat ja tuotteiden tilauksen voit hoitaa asioimalla Kauppakeskus Revontulen asiakaspalvelupisteessä, soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 016 331 6500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi