Sähkö, taloyhtiölle

Sähkön tuotteet ja palvelut

Sähköliittymien tuoteperhe kattaa kaikki sähköliittymähankintaan liittyvät tuotteet, palvelut ja rahoituksen. Olipa liittymätarpeesi koti- tai yritysympäristöön tai tilapäiskäyttöön, tarjoamme tarkoituksenmukaisen liittymän kauttamme. Ole yhteydessä asiantuntijoihimme - ratkaisu joka lähtöön löytyy varmasti!

Taloyhtiöille tarjoamiamme tuotteita ovat yrityksen sähköliittymä, työmaan sähköliittymä, kodin sähköliittymä, tilapäinen sähköliittymä. Lisäksi tarjoamme aurinkoenergian käyttöön erilaisia räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätietoja tuotteista ja tuotteiden tilauksen voitte hoitaa asioimalla Kauppakeskus Revontulen asiakaspalvelupisteessä, soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 016 331 6500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi

Rovaniemen Verkko Oy on sähkönsiirtäjäsi

Rovaniemen Verkko Oy vastaa yli 25 000 asiakkaansa sähkön siirrosta ja jakelusta Rovaniemen kantakaupungin alueella. Lähes kokonaan maakaapeloitu sähköverkko takaa säävarman ja erittäin laadukkaan verkkopalvelun asiakkailleen. Ympärivuorokautinen valvonta ja varallaolo turvaavat toimitusvarman ja turvallisen sähköverkon. Rovaniemen Verkko varmistaa korvaus- ja kehittämisinvestoinnein laadukkaan verkkopalvelun asiakkailleen.