Valokuitulaajakaista, taloyhtiölle

Valokuitu parantaa taloyhtiön asumisviihtyvyyttä

Taloyhtiön valokuituliittymä tarjoaa aidosti nopeat laajakaistayhteydet, jotka mahdollistavat arjen sujuvuuden taloyhtiössä nyt ja tulevaisuudessa. Yhteyttä ei tarvitse jakaa asukkaiden kesken, joten se ei pätki eikä katkeile. Taloyhtiön asukkaat voivat valita oman asuntonsa laajakaistan yhteysnopeuden oman ja perheen käyttötarpeen mukaan. Etätyöt, etätapaamiset, pelaaminen ja suoratoisto onnistuvat samanaikaisesti eri laitteilla. Valokuituliittymällä saatte myös laadukkaan kaapeli-tv-palvelun taloyhtiön jokaiseen huoneistoon. Asukkaat voivat halutessaan laajentaa kanavavalikoimaa runsaasta kanavapakettivalikoimastamme. 

Valokuituliittymän hankinta on taloyhtiölle kertainvestointi, joka nostaa samalla kiinteistön ja asuntojen arvoa. Operaattorina toimii paikallinen Neve. 

Miksi valokuitu taloyhtiölle? 

Saat nopean netin kaikkiin huoneistoihin, yhteys on luotettava, valokuitu on kertainvestointi tulevaisuuteen, saatavilla on kaapeli-tv ja viihdepalvelut

Turvaa kotisi digilaitteet

Meiltä saat myös maailmanlaajuisesti palkitun F-Securen tietoturvapalvelun. Suojaat helposti kotisi älylaitteet yhdellä palvelulla. 

Lisätietoja ja tilaaminen

Lisätietoja tuotteista saat ja tuotteiden tilauksen voit hoitaa asioimalla Kauppakeskus Revontulen asiakaspalvelupisteessä, soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 016 331 6500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi