Valokuitulaajakaista, yritykselle

Turvaa yrityksellesi toimiva tietoliikenne

Digitaaliset palvelut ja työvälineet vaativat myös tehokkaampia tietoliikenneyhteyksiä. Neven Yrityksen valokuituliittymä on toimintavarma ja turvallinen. Se takaa aidosti nopeat yhteydet koko yrityksen tietoliikenteeseen - paikallisesti tuotettuna! Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja suunnittelevat sopiva kokonaisuuden yrityksesi käyttötarpeeseen. Operaattorina toimii Neve. 

Valokuitu on aidosti nopea ja turvallinen mahdollistaen yrityksen tuottavuutta parantavat ratkaisut. Nopeusvaihtoehdot ovat 100 –10 000 megabittiä sekunnissa. Yritysliittymät tuotetaan rengasvarmennetulla runkoverkolla. Yritysliittymäpalvelut toteutetaan operaattoritason turvallisessa VPN -runkoverkossa. 

Yrityksen laajakaista

Yrityksen laajakaista on paras ratkaisu yritysten jatkuvasti kasvaviin tiedonsiirtotarpeisiin. Tuote on räätälöitävissä niin palvelutason, nopeuden kuin lisäpalveluidenkin osalta. Yrityksen Laajakaista on myös sujuvin. Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus S, M, L, tai XL ja saat yrityksesi nettiin nopeasti ja luotettavasti.

Lisätietoja ja tilaaminen

Lisätietoja tuotteista saat ja tuotteiden tilauksen voit hoitaa asioimalla Kauppakeskus Revontulen asiakaspalvelupisteessä, soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 016 331 6500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@neve.fi