Taloyhtiöasiakkaidemme asiakaskokemuksia Neven valokuidusta

Valokuitu on taloyhtiölle kokonaisvaltaisesti kannattava ratkaisu

Taru Lehto As Oy Rovaportti

Taru Lehto kertoo kiinnostuksen valokuitua kohtaan heränneen taloyhtiössään Neven taloyhtiökampanjan myötä. Tarjous laadukkaista palveluista edulliseen hintaan vakuutti taloyhtiön ja tarjoukseen tartuttiin halulla investoida nykyaikaiseen teknologiaan. Liittymän tilauksen vetovastuu annettiin isännöitsijälle, ja koko prosessi sujui hyvin mutkattomasti.

Lehto kertoo valokuituliittymän asennuksien sujuneen kokonaisuudessaan todella vaivattomasti ja huomaamatta. Liittymän rakentamisesta ei aiheutunut asukkaille juuri minkäänlaista vaivaa. Myös taloyhtiön sisällä tehdyt uudistukset mm. nousukaapelointi, eivät hankaloittaneet asukkaiden elämää, vaan työ suoritettiin melko huomaamattomasti. Lehdon mielestä tiedottaminen valokuituliittymään liittyvien töiden osalta sujui hyvin.

Huoneistokohtaista kytkentäkäyntiä Lehto kehuu omalta osaltaan erittäin onnistuneeksi. Hän kertoo saaneensa suunnitella yhdessä ammattitaitoisen asentajan kanssa optimaalisen paikan huoneiston datapäätelaitteille.

– Se oli todella helppo ja vaivaton [kytkentäkäynti]. Eikä itse tarvinnut erityisesti osata mitään. Taloyhtiön muut asukkaat ovat myös kiitelleet saamastaan palvelusta kytkentäkäynnillä, Lehto kertoo kehuen asentajalta saamiaan apuja ja neuvoja. 

Lehto kertoo laajakaistayhteyksien nopeuksien olleen erinomaiset hänen käyttöönsä.

– Nopeista ja toimintavarmoista laajakaistayhteyksistä oli hyötyä erityisesti keväällä, jolloin pandemian vuoksi etätyöskentely ja etäkoulunkäynti lisääntyi, mainitsee Lehto.

Lehto pitää valokuitua taloyhtiön kannalta kokonaisvaltaisesti kannattavana ratkaisuna. Kokonaisuudessaan hän toteaa olevansa hyvin tyytyväinen Neveltä saamiinsa palveluihin ja asiakaskokemuksensa Nevestä olevan todella positiivinen. Koko taloyhtiö on saanut hyvin laadukasta palvelua koko prosessin aikana.

- Tämänhetkisten kokemusten perusteella voin kyllä suositella, Lehto tiivistää taloyhtiön valokuitupalveluista.


Rivitalokoteihin lämpöä ja viihdettä

Ari-Matti Joki

Ari-Matti Joki on rakennuttanut Rovaniemelle useita rivitaloja. Hänen mielestään palveluiden kokonaisuudella on väliä ja Neven toimiva paketti ratkaisi.

–  Meille oli tärkeää, että saimme vaivattomasti toimintavarman kaapeli-TV:n ja laajakaistapalvelut asiakkaille. Merkityksellistä oli myös kilpailukykyinen hinta ja palvelujen toimittaja huolehtii asukkaista paikallisesti. Meillä tuli peruspaketti taloyhtiön nimiin, jota asukkaat täydentävät tarpeidensa mukaan itse esim. viihdepalveluilla. Nykyaikainen sisäverkko mahdollistaa jopa 1000 Megan nopeudet. Etätyö on lisääntynyt ja muuttanut asukkaidemme tarpeita. 

Kun palvelun saa paikalliselta, kumppaniverkosto on lähellä. Nevellä on myyntimökki keskustassa ja puhelinpalvelu mahdollisissa vikatilanteissa.


  1. Taloyhtiön Valokuituliittymä
    Taloyhtiön Valokuituliittymä

    Pyydä tarjous valokuituliittymästä kerros- ja rivitaloon.

    Tarjous 955,00 € (sis. alv. 24 %)