Taloyhtiön Valokuituliittymä

Pyydä tarjous valokuituliittymästä kerros- ja rivitaloon.

Valokuituliittymän hankinta on kestävä investointi. Liittymä nostaa taloyhtiön arvoa ja sen kapasiteetti on rajaton. Samaa kuitua pitkin voidaan tulevaisuudessa tarjota yhä suurempia yhteysnopeuksia. Nopeudet pysyvät vakaina ja uusimmatkin internetpalvelut ovat käyttäjien saatavissa. Valokuituliittymä tarjoaa myös erinomaiset tv-palvelut. Netin nopeus ja tarjoamamme lisäpalvelut on mahdollista valita asiakassopimuksella huoneistokohtaisesti

Pyydä tarjous taloyhtiöösi

Miten saan taloyhtiööni Neven valokuidun?

 1. Keskustelkaa asukkaiden kesken tarpeestanne ja tehkää tarjouspyyntö.
 2. Taloyhtiön hallitus, valtuutettu jäsen, tai isännöitsijä voivat pyytää tarjouksen taloyhtiön nimissä. Selvitämme lisätiedot tarjousta varten ja lähetämme tarjouksen isännöitsijälle
 3. Kiinteistön rakennusvuosi, huoneistojen lukumäärä, tiedot sisäverkosta, yhteyshenkilö, isännöitsijä. Tarjous käsitellään taloyhtiön hallituksessa.
 4. Neven asiantuntija tulee mielellään kokoukseen esittelemään palvelutarjontaamme. Taloyhtiön hallitus vie asian yhtiökokoukseen, jossa tehdään päätös. Laaditaan sopimus taloyhtiölle.
 5. Sovitaan liittymän toimitusaika, mahdollinen sisäverkon täydennystoimitus valokuidulla ja tarvittavat käytännön asiat.
 6. Tilauksenne siirtyy rakentamisen suunnitteluun ja liittymän rakentaminen alkaa. Neve tiedottaa asukkaita käyttöönotosta.
 7. Tiedotamme asukkaita palveluiden kytkentäajankohdasta, tilatuista palveluista ja laadukkaista lisäpalveluista.

 Valokuituliittymän toimitus sisältää:

 • Talokaapelin kaivuu- ja asennustyöt
 • Talokaapelin sisääntuontijärjestelyt (telejakamoon tai tekniseen tilaan)
 • Teletekniset työt
 • Kuitupaneelin ja muut asennustarvikkeet
 • Asiantuntijoidemme avut ja neuvot koko liittymän rakentamisen ajan.

Palveluun liittyvät sopimus- ja toimitusehdot.

Täytä alle taloyhtiön liittymän toimitusosoite –  tarkistamme valokuituverkon saatavuuden alueella. Lähetämme taloyhtiöllesi tarjouksen, joka sisältää kustannusarvion ja toimitusajan liittymälle. Liittymähinta määräytyy rakentamismatkan perusteella.

Max. 5 merkkiä

Tarjous 955,00 € (sis. alv. 24 %)
Lisää tuote koriin, saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouspyyntö ei sido ostamaan.