Uutiset

Televisioviikko 18.10. - 24.10.2021

19.10.2021

Joukko valikoituja maksukanavia avataan vapaaseen katseluun viikonlopun ajaksi.

Seuraavat kanavat avautuvat vapaaseen katseluun perjantaina 22.10. klo 18 alkaen:

DiscoveryChannel on maksukanava, joka tarjoaa katsojalle todellisia tarinoita sekä unohtumattomia elämyksiä. Kanavalla pääset seuraamaan ennennäkemättömiä ja laadukkaita ohjelmia ajankohtaisista tapahtumista ja mielenkiintoisista aiheista ympäri maailmaa –vuorokauden jokaisena tuntina. Discovery Channel esittää kansainvälisesti tunnettuja menestyssarjoja, kuten American Chopper, Hengenvaarallinen saalis, Fastn’ Loud, Alastomat selviytyjät ja WheelerDealers. Kanava tarjoaa ympäri vuoden myös erilaisia teemakuukausia ja -viikkoja. DiscoveryChannel lähettää ohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Ohjelmat ovat aina suomeksi selostettuja tai tekstitettyjä. 

Animal Planet esittelee eläinkuntaa tavalla, joka innostaa, inspiroi, vaikuttaa ja liikuttaa. Kanavalla kohtaat villieläimiä vapaana niiden omassa elinympäristössä –viidakossa, ilmassa, savannilla ja meressä. AnimalPlanet on ainoa puhtaasti eläinkunnan elämään keskittyvä tv-kanava, jonka ohjelmisto sopii koko perheelle. Kanavan ohjelmien tuotannossa on huomioitu myös perheen pienimmät, mikä tarkoittaa, ettei ohjelmissa korosteta luonnon omaa väkivaltaa. Animal Planet viihdyttää katsojia vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa, ja sen kaikki ohjelmat ovat suomeksi tekstitettyjä. Kanava tarjoaa ympäri vuoden erilaisia teemakuukausia ja -jaksoja. 

C More: Telia Liigapassin  Liiga 1 –kanavatarjoaa suoria ottelulähetyksiä perjantaina 22.10. ja lauantaina 23.10.

ViacomCBS tarjoaa kattauksen ympärivuorokautisia musiikkikanavia: MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits, MTV Live ja Club MTV sekä Premium-lastenkanava NickJr.

Meiltä löydät kattavan kanavapakettitarjonnan

Tutustu kanavapakettitarjontaamme! Valikoimastamme löytyy katsottavaa koko perheelle.