Uutiset

KVL-Tekniikka jatkaa Neven kumppanina kaukolämmön kunnossapidossa

25.3.2020

KVL-Tekniikka jatkaa Neven kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten kunnossapitokumppanina 1.5.2020-30.4.2023. Napapiirin Energia ja Vesi Oy on allekirjoittanut kolmen vuoden optiosopimuksen KVL-Tekniikan kanssa kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten kunnossapidosta.

Sopimuksen piirissä ovat kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten ennakoivat kunnossapitotyöt sekä sähköautomaatiotyöt, vikojen korjaukset ja varallaolo sekä muut erikseen sovittavat kunnossapitotyöt Rovaniemen kaupungin alueella ja Kolarin kunnan alueella sekä Savukoskella kaukolämpöverkon osalta.
 
Kunnossapitotöiden hankinnalla Napapiirin Energia ja Vesi Oy haluaa turvata kaukolämmön tuotannon ja toimituksen asiakkailleen. Samalla halutaan kehittää tuotannon ja verkosto-omaisuuden hallintaa ja ennakoivaa kunnossapitoa entistä paremmaksi.
 
KVL-Tekniikan käy vielä neuvotteluja aliurakoitsijasta, joka tulee vastaamaan erillislämpökeskuksista ja pumppaamoista. KVL-Tekniikka on vastannut kunnossapidon lisäksi useamman vuoden ajan Neve-konsernin kaukolämpöverkon urakoista sekä maarakentamisen että putkitöiden osalta.