Uutiset

Neven eläkeläiset tapasivat taas parin vuoden tauon jälkeen

2.5.2022

Neven eläkeläiset ovat perinteisesti kokoontuneet joka kevät muistelemaan menneitä työvuosia, vaihtamaan kuulumisia entisten työkaverien kesken ja kuuntelemaan sekä keskustelemaan siitä miten yhtiöllä nykyään menee. Koronan vuoksi pari edellistä tapaamista jouduttiin perumaan, mutta nyt joukko oli koolla taas.

Tällä kertaa tavattiin Sierijärvellä Joulukassa. Päivään mahtui neveläisten esittelemänä kuulumisia eri tulosalueilta, ruokailua, rupattelua, kahvittelua ja reippailua lähiluonnossa. Yksi osallistuneista oli Meeri Luusua, joka jäi Neveltä eläkkeelle vuoden 2018 alussa. Aluksi  työelämän tuomia rutiineja hieman kaipasi, mutta hyvin pian eläkepäivien vapaus alkoi maistua mukavalta. Luusuan mukaan yhteinen tapaaminen työkavereiden kanssa on hireno tapahtuma.

- Entisiä työkavereita on mukava nähdä, mutta myös Neven asiat ja niistä kuuleminen kiinnostavat. Täällä näkee vanhoja tuttuja, mutta tutustuu myös uusiin ihmisiin. Kyllä tämän perinteen toivoisi jatkuvan edelleen, sanoo Luusua,

Neven tuoreet kuulumiset kiinnostivat ja kirvoittivat vilkasta keskustelua.

Meeri Luusua pitää eläkeläisten tapahtumaa tärkeänä perinteenä. Hän viihtyy mainiosti eläkkeellä, mutta seuraa yhä kiinnostuneena mitä Nevelle kuuluu.

Poronkäristys ja maittavat lisukkeet maistuivat.

Iltapäivä kului ulkoilun merkeissä. Mukavasta kevätsäästä pääsi nauttimaan monipuolisesti ulkoillen. (Kuva: Jouni Iivari)