Uutiset

Olemme mukana Energiansäästöviikolla

12.10.2021

Energiansäästöviikkoa vietetään viikolla 41. Viikolla viestitään meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia. Kampanjaviikolla kannustetaan kaikki energiansäästötekoihin. Jo pienistäkin teoista syntyy suuria säästöjä!

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin.

Lämpökeskusten valaistus energiatehokkaammaksi 

Yksi meidän energiateoistamme oli vaihtaa neljään lämpökeskukseemme energiatehokkaat Led-valaisimet. Nämä uudet valaisimet säästävät sähköä vuositasolla noin 92 MWh. Led-valaisimien vaihtamisen myötä CO2 päästöjä säästyy 15,8 tonnia vuodessa mikä vastaa yli 100 000km autoilua.

Energiatekoja kodissa: Vaihda vihreään lähilämpöön

Asumisen osuus energian loppukäytöstä on 20 %. Asumisen energiatehokkuutta voi lisätä jo pienillä arkisilla teoilla. Jopa päivä voi tehdä järkeviä arjen valintoja, joilla säästät myös luonnonvaroja. Tee sinäkin energiateko ja vaihda kaukolämpötuotteesi Vihreään Lähilämpöön. Se on täysin uusiutuvilla polttoaineilla tuotettua hiilidioksidivapaata lämpöä, jonka avulla pienennät helposti omaa hiilijalanjälkeäsi.

Lue lisää ja vaihda kotisi kaukolämpötuote helposti täältä

Lue lisää asumisen energiateoista täältä

tyopari miettiin energiatekoja toimistossa

Energiansäästöviikko somessa

Osallistu Energiansäästöviikkoon somessa tunnisteella #energiansäästöviikko ja vuoden 2021 Energiansäästöviikkoon lisäksi tunnisteella #energiateko. Neven Facebookissa ja Instagramissa on menossa lisäksi huikea arvonta! 

Neve Facebookissa

Neve Instagramissa

Lisätietoja energiansäästöviikosta 

Tutustu tarkemmin juhlavuoden teemaan www.energiateko.fi -sivuilla!

Seuraa Energiansäästöviikkoa mm. seuraavissa sosiaalisen median kanavissa
Instagram:
@motivanesv
www.instagram.com/motivanesv

Twitter:
@MotivanESV
https://twitter.com/MotivanESV

Youtube:
@MotivaOy
Energiansäästöviikon 25. juhlavuosi 2021 (YouTube)

Asiaa energiasta

Instagram:
@asiaaenergiasta
https://www.instagram.com/asiaaenergiasta/

#Energiansäästöviikko #Energiateko