Uutiset

TohtoriOpen ja Neve ennätyspotilla hyvän teossa

21.8.2019

Jo kahdeksannen kerran järjestetty TohtoriOpen frisbeegolfin kilpailu ylsi ennätyslukemiin tänä kesänä. Kilpailu, jossa Neve on pääsponsorina, käytiin 2.-4. elokuuta Toramon frisbeegolfradalla. Yksilökisaan osallistui 48 kilpailijaa ja parikilpailuun 45 paria.

Sponsoreiden tuella käydyn kilpailun tuotot on perinteisesti ohjattu hyväntekeväisyyteen ja tällä kertaa lahjoituskohteita on useita. Ensimmäisenä kilpailun tuotoista pääsivät nauttimaan Etelärinteen lapsi- ja nuorisokodin asukkaat, joille lahjoitettiin viisi polkupyörää, kypärät ja juomapullot.

- Kävin juttelemassa ohjaajien kanssa ja kävi ilmi, että he tarvitsevat polkupyöriä, jotka helpottavat liikkumista ja kannustavat liikkumaan, kertoo Nguyen Thanh Tri, eli tuttavallisemmin ”Tohtori”.

Kisat menivät niin hyvin, että rahaa jää lapsi- ja nuorisokodin ohella muillekin. Yleensä Tohtori on suunnannut lahjoituksensa lapsille ja nuorille, mutta tällä kertaa myös vanhukset saavat iloisen yllätyksen joulun alla.

- Teen Rovaniemen Petronellan kanssa yhteistyötä ja lahjoitamme 50 herkkukoria yksinäisille mummoille ja papoille. Korissa on muun muassa puuroa, pipareita, glögiä, kahvia, karkkeja ja joulutähti.

Mikäli osa tuotteista saadaan lahjoituksena, ja rahaa vielä tämänkin jälkeen jää jäljelle, aikoo Tohtori hankkia Lapin Keskussairaalan synnytysosastolle vaatteita.

- Olen onnellinen siitä, että tänä vuonna TohtoriOpen pystyy tekemään hyvää moneen kohteeseen. Ne ovat pieniä tekoja, mutta uskon, että niillä on iso vaikutus. Uskon, että TohtoriOpen tuottaa jatkossakin hyvää mieltä monelle.

Tohtori haluaa antaa erityiskiitoksen hyväntekeväisyyskilpailun järjestämiseen osallistuneille vapaaehtoisille sekä tukijoille. Kisan pääsponsorina on vuosia ollut Napapiirin Energia ja Vesi ja oman tärkeän lisänsä tavarapalkintojen kautta ovat tuoneet HIMO, Nili, Tsar, American dinner, Wingston, Comico, Intersport, Toyota Rent, Frisbeemarket, Innova European, Simerock, Santasport ja Prodiscus.

Lahjoituskuva

Pyörät varusteineen lahjoitettiin lapsi- ja nuorisokodille elokuussa.

juomapullot

kello