Tilaa kotiisi Rovaniemen nopein valokuitunetti

Työskentelyä toimistolla

Neven valokuitunetti on

  • Toimintavarma, heipat pätkimiselle! 
  • Aidosti nopea
  • 100 % lappilainen

Kaikki valmiiksi asennettuna - Helppoa! 

  • 1000M netti + kaapeli-TV 39,50 €/kk*
  • Liittymismaksu 14 €/kk** tai kertamaksulla 595 €
Sisältää valokuituliittymän käyttövalmiina. Operaattorina toimii paikallinen Neve. Valokuitupäätelaite on Neven omistuksessa, johon hoidamme ajantasaiset päivitykset etänä.
Toimi nopeasti! 
*) Ensimmäiset 6kk sopimus on määräaikainen 39,50€/kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hintaan 1000M netti 41,50 €/kk ja kaapeli-tv 8,95 €/kk. 
**) Liittymismaksu jaksotettuna hintaan 14 €/kk + asennus 0 €. Sopimus liittymän jaksottamisesta on määräaikainen 60 kuukautta. Sopimuskauden kokonaishinta 840 €. Lisäksi kattavat viihdepalvelut

Kaapeli-tv-palveluasi täydennät helposti laaduilla viihdepalvelutilla, joista löytyy katsottavaa koko perheelle. Kanavavalikoiman löydät osoitteesta neve.fi/kanavapakettimme

Muista myös tietoturva

F-Secure on maailmanlaajuisesti palkittua tietoturvaohjelma, jonka saat nyt tietokone- ja mobiililaitteidesi turvaksi myös meiltä! Suojaat kaikki kotisi digilaitteet yhdellä palvelulla. 

  • F-Secure SAFE - tietoturva 1:lle laitteelle 2,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 3 - tietoturva 3:lle laitteelle 7,90 €/kk (Saat ensimmäiset 6kk -50%)
  • F-Secure TOTAL 5 - tietoturva 5:lle laitteelle 9,90 €/kk (Saat ensimmäiset 6kk -50%)

Liittymä- ja palvelut laskutetaan vasta kun liittymä on rakennettu ja palvelut käytettävissäsi. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisen operaattorisi kanssa, liittymä voidaan silti rakentaa ja toimittaa sinulle jo nyt ja palvelut kytkeä käyttöösi myöhemmin. Näin vältyt päällekkäisiltä sopimuksilta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi kun tilaus on siirtynyt käsittelyyn. Otamme yhteyttä kun liittymäsi on valmis toimitettavaksi, jonka jälkeen asentajamme sopii kanssasi ajan palveluiden kytkennälle.


Kysy lisätietoja tai jätä soittopyyntö chat-palvelussamme. 
Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin valokuidusta täällä.