Neve
 
 
 
 

 

tilaaloistokotiisi.png

 

Pyydä tarjous Neve aurinkosähköstä!

 

tarjous3.png

Ajankohtaista
 • frisbeegolfmiehetwww.jpg
  13.8.2018 20:00

  Arctic Circle Disc Golfin järjestämän Tohtori Open -frisbeegolfkisan tuotto meni jälleen kerran hienoon osoitteeseen. Jo seitsemättä kertaa järjestetyn hyväntekeväisyyskilpailun tuotoilla hankituista peleistä ja leluista pääsevät nauttimaan Lapin Keskussairaalan lastenosastojen pienet asiakkaat! Nevellä on jälleen ilo olla pääsponsorina tässä upeassa, kilpailun iloa ja antamisen riemua tuovassa tapahtumassa!somekuvat.jpg

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!

facebook.com/neveoy - twitter.com/neveoy - instagram.com/neveoy


    

Asiakaspolar
 • 26.3.2018

  Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Jo lähes kolme miljoonaa suomalaista asuu kaukolämmitetyssä asunnossa. Myös suurin osa uusista asunnoista liitetään kaukolämpöön.

 • 31.5.2017

  Tilastokeskuksen julkaisemien tilastojen mukaan kaukolämmön markkinaosuus kaikista uudisrakennuksista oli vuonna 2016 63,8 %, joka on enemmän kuin koskaan aiemmin tilaston historiassa. Rakentajille kaukolämpö on ylivertaisen helppo, joustava, kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

 • 7.3.2017

  Sähköautot yleistyvät liikenteessä myös Lapissa. On vain ajan kysymys, milloin pohjoisen teillä sattuu ensimmäinen liikenneonnettomuus, jossa sähköauto on osallisena. Pelastajat varautuvat jo tähän tilanteeseen harjoituksissaan. Alakemijoen VPK harjoitteli Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n sähköauton avulla pelastustoimia.

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK