Neve
 
 
 
 

 

tilaaloistokotiisi.png

 
Ajankohtaista
  • 3.12.2018 13:00

    Rovaniemen Verkko Oy laskee sähkön siirtohintaa keskimäärin 10% vuoden 2019 alusta. Myöskään joulukuun 2018 siirtomaksun perusmaksua ei peritä. Uusilla Tehotariffeilla kuluttaja voi vaikuttaa entistä paremmin sähkönsiirtolaskunsa loppusummaan.

  • 30.11.2018 12:00

    Katajarannassa rikkoontuneen paineviemärin vuoto havaittiin paikan päällä keskiviikkoaamuna. Asentaja havaitsi vuodon huoltokierroksen yhteydessä. Ennen vuodon uutisointia Nevelle ei ollut tullut asukkailta havaintoja vuodosta. Myöhemmin Neve sai kaupunkilaisilta tietoja, että alueella on ilmennyt hajuhaittoja jo alkuviikosta. Myös tästä voidaan päätellä vuodon alkaneen jo ennen keskiviikkoa.

  • 29.11.2018 16:00

    Katajarannassa keskiviikkona 28.11. havaittu jätevesiputken vuoto saatiin korjattua samana iltana noin klo 20.30. Vuoto johtui vuonna 1977 asennetun putken halkeamisesta. Halkeaman oli aiheuttanut putken alapuolella ollut kivi, joka oli aikojen saatossa liikkunut ja rikkonut putken. Rikkoontunut paineviemäri on halkaisijaltaan 355 mm muoviputki. Korjauspaikka oli haastava, sillä putki sijaitsi hyvin lähellä jokea. Korjaus sujui olosuhteisiin nähden oletettua nopeammin.somekuvat.jpg

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!

facebook.com/neveoy - twitter.com/neveoy - instagram.com/neveoy


    

NEVEn sivulla käytetään evästeitä. Lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK