Sisältöön Sivustokartta
Neven Suosiolan tuotantolaitos ja iltataivas.

Neve Oy – Pohjoisen elämän puolesta

Neve Oy on lappilainen, Rovaniemen kaupungin omistama monialakonserni.

Arktisella alueella eläminen on aina vaatinut hieman enemmän kuin muualla. Tämä tuo paikalliseen osaamiseen oman ulottuvuutensa, joka kanavoituu innovaatioina ja vastuullisena ajatteluna. Karu, mutta herkkä toimintaympäristömme asettaa meille velvoitteen toimia vastuullisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kun jokainen rovaniemeläinen tekee parhaansa, kasvaa kaikkien toimijoiden kilpailukyky.

Palveluihimme kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja palvelut sekä myynti, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, sähköisen liikenteen palvelut, digitaaliset palvelut sekä kiertotalouden tuotteet.

Tutustu Neve-konserniin
Neve rekry vihr

60 000 Paikallista asiakastamme

sekä satojatuhansia matkailijoita

Neve vastuullisuus vihr

105 m€ Liikevaihto vuodessa

Neve rekry vihr

120 Ammattilaista

tekemässä töitä pohjoisen elämän puolesta

Neve vastuullisuus vihr

vastuullista toimintaa

Pohjoista elämää myös tuleville sukupolville

Neven toimisto
Kaksi henkilöä.

Töihin Nevelle?

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka mahdollistaa muidenkin elämisen upeissa pohjoisissa maisemissa? Neve tarjoaa monenlaisia työtehtäviä ja työllistämme yli 120 henkeä. Yhteistä meille neveläisille on rentous, välittömyys, auttavaisuus sekä halu kehittyä ja kehittää.

Lue lisää työmahdollisuuksista
tyyni järvenselkä syksyllä
Neve vastuullisuus vihr

Vastuullisuus Nevellä

Me Nevellä kannamme vastuuta niin ympäristöstä kuin ympäröivästä yhteiskunnastakin. Haluamme toimia arktista ja herkkää ympäristöämme kunnioittaen ja siitä huolehtien. Näin pohjoinen elämä on mahdollinen myös tuleville sukupolville.

Lue lisää vastuullisuudesta

Anna palautetta

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja kuulla, millaisia toiveita asiakkaillamme on. Kerro meille palautetta verkkosivuista tai palveluistamme. Voit myös jättää yleistä palautetta Neven toiminnasta.