Laadukasta viihdettä kotiin

Hammastanyt pariskunta tv:n ääressä

Monipuolinen kanavatarjonta HD laadulla

Kaapeli-TV palvelumme tarjoaa häiriöttömän kuvanlaadun sekä monipuolisen viihdekattauksen. Peruskanavat kuuluvat kaapeli-tv-palvelumme kuukausihintaan. Peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä tilaamalla TV-kortin ja haluamasi kanavapaketit.

Tarkista koko valikoima ja kanavapaikat alla olevasta hinnastostamme. 

Katso kaapeli-TV-hinnasto ja kanavapakettivalikoima >>   

Kanavapaketit - viihdettä koko perheelle!

Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita kaapeli-tv-asiakkaillemme. Monipuolisesta valikoimastamme valitset juuri sinua kiehtovat paketit. Katseluun tarvitset TV-kortin, jonka mukana saat lisäkanavia sekä kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Kun TV-korttisi on linkitetty, voit hallita tilaamiasi paketteja omahallinta -palvelussamme. 

Tunnukset palveluun saat asiakaspalvelustamme. Kysy lisää chatissa!


Tilaa TV-kortti >>

Siirry tästä kanavapakettitilauksesi omahallintaan >>


Lisätietoja ja ohjeita maksukanavien linkitykseen

Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

  • Ohjeen maksukanavien linkitykseen löydät tästä.
  • Ohjeen Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä
  • Ohjeen C More -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä 

Kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaillemme ilmainen


Maaliskuun bonuskanava on 01.03. alkaen: TOTO TV 6

Hevosurheilun ykköskanavalta TotoTV:stä näet päivittäin ravien kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta. Ohjelmaa tulee päivittäin kellon ympäri noin 10:00 – 23:30. Studio- ja asiantuntijalähetykset ovat katsottavissa tiistaista lauantaihin.

Maaliskuun kohokohdat ovat lauantaina 4.3. Rovaniemellä järjestettävä Arctic Horse Race, jossa kilpaillaan myös jännittävä ohjastajaottelu Arctic Challenge. 

Kanavapaikka 295


V premium logoElisa Viihde Viaplay logo

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja talviurheilua. Lisäksi Formula 1 keväästä 2022 alkaen! Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat sekä Disneyn lastenkanavat.

V premium -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplayn sisällöt, joihin lukeutuvat mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille.

Tilaa V Premium hintaan 44,95 €/kk

V series & film logo
Elisa Viihde viaplay sisältyy logo

V series & film / V film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

V series & film -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplayn sisällöt, joihin lukeutuvat mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille.


Tilaa V series & film hintaan 12,95 €/kkUrheiluun ja viihteen kattava combo koko perheelle! Kotimaiset sekä kansainväliset sarjat ja elokuvat sekä lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.

Tilaa C More Total hintaan 34,95 €/kk

C More Total+ viihdettä, Telia Liigapassi ja kaikki
urheilu samassa paketissa.

Tilaa C More Total+ hintaan 44,95 €/kkPenkkiurheilijan unelma! Koe jännittävimmät urheiluhetket kotisohvallasi. Tällä superpaketilla nautit urheilusarjoista ympäri vuoden. Jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Ligan lisäksi tarjolla on formuloita, jääkiekkoa, tennistä ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport hintaan 29,95 €/kkMonipuolinen kattaus uutuuselokuvia, kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja, paljon lastenohjelmia ja urheilua. Koukuttavia draamasarjoja ja hupaisia komedioita lisäksi kotimaiset suosikit ja C Moren alkuperäissarjat.

Tilaa C More hintaan 9,95 €/kk