Laadukasta sisältöä kaapeli-tv-palveluusi

Peruskanavat HD-laadulla

Kaapeli-TV:n peruskanavat kuuluvat palvelun kuukausihintaan. Perukanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kanavapaketeilla. 

Etkö vielä ole kaapeli-tv-asiakkaamme? Tutustu palveluihimme ja tilaa valokuituliittymä,  kaapeli-TV-palvelu ja TV-kortti täältä!

Tutustu lisää: Kaapeli-TV:n peruskanavat sekä koko kanavapakettivalikoiman löydät täältä >> 

Kanavapaketit

Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita kaapeli-tv-asiakkaillemme. Katseluun tarvitset television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin sekä myös TV-kortin. Kun TV-kortti on linkitetty, voit hallita tilaamiasi paketteja omahallinta -palvelussamme. Tunnukset palveluun saat asiakaspalvelustamme. Kysy lisää chatissa!

Siirry tästä omahallintaan >>

Lisätietoja ja ohjeita 

Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

  • Ohjeen maksukanavien linkitykseen löydät tästä.
  • Ohjeen Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä
  • Ohjeen C More -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä 

Kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaillemme ilmainen.

Luontokuva_apina

Elokuun bonuskanava on 01.08. alkaen: Love Nature

Love Nature vie katsojat lähemmäs luonnon ihmeitä ja kauneutta. Kanava kertoo inspiroivia  tarinoita ja tuo esille kamppailun selviytymisestä muuttuvassa maailmassa. Näe eläimet luonnollisessa ympäristössään ja vieraile maailman vaikuttavimmissa maisemissa. 

Love Nature korvaa aiemman Outdoor Channel -kanavan. Kanavapaikka 230


Kuvassa NHK World TV toimittajat

Heinäkuun bonuskanava on 01.07. alkaen: NHK World TV

NHK World Japan -kanava tarjoaa uusimmat uutiset Japanista ja Aasiasta. Katsoja pääsee tutustumaan myös japanilaiseen kulttuuriin ja perinteisiin. 

Kanavapaikka 359


V premium logo

Elisa Viihde Viaplay logo

V Premium on koko perheen paketti! Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin valioliiga, Saksan bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga ja jenkkifutiksen NFL-sarja. Viihteen ystäville 4 leffakanavaa ja lapsille Disneyn kanavat. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston. 

Tilaa V Premium hintaan 39,95 €/kk

V series & film logo

Elisa Viihde viaplay sisältyy logo

Kanavapaketti sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja. Neljä leffakanavaa tarjoavat uusia eri tyyppisiä elokuvia joka viikko. Laadukkaat dokumenttikanavat kiehtovat mielikuvitustasi ja Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. Näet valtavasti leffoja, sarjoja ja lastenohjelmia. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston. 


Tilaa V series & film hintaan 19,95 €/kkV sport logo
elisa viihde viaplay sisältyy logo

Tämä kanavapaketti on penkkiurheilijan valinta: Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin valioliiga, Saksan bundesliiga, Ranskan Ligue1, Belgian liiga, ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliigaa ja jenkkijalkapallon NFL-sarjaa. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston, jota katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Tilaa V sport hintaan 34,95 €/kk

v sport jalkapallo logo

elisa viihde viaplay sisältyy logo

Jalkapallon seuraajan ykkösvalinta joka esittää eurooppalaisen jalkapallon pääsarjoja: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga ja sokerina pohjalla UEFA Nations League. Kiinnostavimmista matseista näytetään ennakkostudiot. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay -suoratoiston.

Tilaa V sport jalkapallo hintaan 29,95 €/kk

v sport jääkiekko logo

Maailman parhaat jääkiekkoliigat yhdessä kanavapaketissa. Viasat Jääkiekko -paketilla näet NHL-kauden alusta loppuun, runsaasti otteluita myös parhaaseen katseluaikaan (klo 18:30-23:00). Myös KHL-huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut ja KHL-studio ryydittää jokaista Jokereiden kotiottelua. Paketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston. 

Tilaa V jääkiekko hintaan 29,95 €/kk


cmore total logoUrheiluun ja viihteen kattava combo koko perheelle! Kotimaiset sekä kansainväliset sarjat ja elokuvat sekä lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.

Tilaa C More Total hintaan 34,95 €/kk


cmore sport logo


Penkkiurheilijan unelma! Koe jännittävimmät urheiluhetket kotisohvallasi. Tällä superpaketilla nautit urheilusarjoista ympäri vuoden. Jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Ligan lisäksi tarjolla on formuloita, jääkiekkoa, tennistä ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport hintaan 29,95 €/kk


cmore logoMonipuolinen kattaus uutuuselokuvia, kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja, paljon lastenohjelmia ja urheilua. Koukuttavia draamasarjoja ja hupaisia komedioita lisäksi kotimaiset suosikit ja C Moren alkuperäissarjat.

Tilaa C More hintaan 9,95 €/kk

S-paketti

s-kanavapaketti logo

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja. Pakettiin kuuluvat kanavat: Discovery Channel, Eurosport 1 HD, Euronews HD, France 24.

Tilaa S-paketti hintaan 7,95 €/kk

M-paketti
M_kanavapaketti logo

Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. 

Tilaa M-paketti hintaan 19,95 €/kk

L-paketti
L kanavapaketti logo

Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia. 

Tilaa L-paketti hintaan 24,95€/kk

Mix 3


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 3 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 3 hintaan 6,95€/kk

Mix 5


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 5 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 5 hintaan 9,95 €/kk

Mix 8Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 8 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 8 hintaan 15,95 €/kk

Love nature kanavakuva pieni apina