Laadukasta sisältöä kaapeli-tv-palveluusi

Peruskanavat HD-laadulla

Kaapeli-TV:n peruskanavat kuuluvat palvelun kuukausihintaan. Peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kanavapaketeilla. 

Etkö vielä ole kaapeli-tv-asiakkaamme? Tutustu palveluihimme ja tilaa valokuituliittymä,  kaapeli-TV-palvelu ja TV-kortti täältä!

Avaa hinnasto: Kaapeli-TV:n peruskanavat sekä koko kanavapakettivalikoima >> 

Kanavapaketit

Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita kaapeli-tv-asiakkaillemme. Katseluun tarvitset television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin sekä myös TV-kortin. Kun TV-kortti on linkitetty, voit hallita tilaamiasi paketteja omahallinta -palvelussamme. Tunnukset palveluun saat asiakaspalvelustamme. Kysy lisää chatissa!

Siirry tästä omahallintaan >>

Lisätietoja ja ohjeita 

Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

  • Ohjeen maksukanavien linkitykseen löydät tästä.
  • Ohjeen Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä
  • Ohjeen C More -suoratoistopalvelun aktivointiin löydät täältä 

Kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaillemme ilmainen.

Lokakuussa TV-korttiasiakkaitamme hemmotellaan jopa kolmella bonuskanavalla! 

kanavalogo viasat explore

Lokakuun bonuskanava on 01.10. alkaen: Viasat Explore

Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Kanavapaikka 491

kanavalogo viasat explore

Lokakuun bonuskanava on 01.10. alkaen: Viasat History

Kiehtova matka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin.

Kanavapaikka 493

kanavalogo viasat nature

Lokakuun bonuskanava on 01.10. alkaen: Viasat Nature

Koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa.

Kanavapaikka 495


V premium logoElisa Viihde Viaplay logo

V Premium on koko perheen paketti! Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin valioliiga, Saksan bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga ja jenkkifutiksen NFL-sarja. Viihteen ystäville 4 leffakanavaa ja lapsille Disneyn kanavat. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston. 

Tilaa V Premium hintaan 39,95 €/kk

V series & film logo

Elisa Viihde viaplay sisältyy logo

Kanavapaketti sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja. Neljä leffakanavaa tarjoavat uusia eri tyyppisiä elokuvia joka viikko. Laadukkaat dokumenttikanavat kiehtovat mielikuvitustasi ja Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. Näet valtavasti leffoja, sarjoja ja lastenohjelmia. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston. 


Tilaa V series & film hintaan 19,95 €/kk


Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja. Sisältyy V sport -kanavapakettiin. Sisällöt katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -sovelluksen kautta. 

Tilaa V sport -paketti hintaan 34,95 €/kk

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot. Sisältyy V  sport -pakettiin. Sisällöt katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -sovelluksen kautta. 

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia. Sisällöt katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -sovelluksen kautta. 
Urheiluun ja viihteen kattava combo koko perheelle! Kotimaiset sekä kansainväliset sarjat ja elokuvat sekä lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.

Tilaa C More Total hintaan 34,95 €/kk

C More Total+ viihdettä, Telia Liigapassi ja kaikki
urheilu samassa paketissa.

Tilaa C More Total+ hintaan 44,95 €/kkPenkkiurheilijan unelma! Koe jännittävimmät urheiluhetket kotisohvallasi. Tällä superpaketilla nautit urheilusarjoista ympäri vuoden. Jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Ligan lisäksi tarjolla on formuloita, jääkiekkoa, tennistä ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport hintaan 29,95 €/kkMonipuolinen kattaus uutuuselokuvia, kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja, paljon lastenohjelmia ja urheilua. Koukuttavia draamasarjoja ja hupaisia komedioita lisäksi kotimaiset suosikit ja C Moren alkuperäissarjat.

Tilaa C More hintaan 9,95 €/kk

S-paketti

s-kanavapaketti logo

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja. Pakettiin kuuluvat kanavat: Discovery Channel, Eurosport 1 HD, Euronews HD, France 24.

Tilaa S-paketti hintaan 7,95 €/kk

M-paketti
M_kanavapaketti logo

Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. 

Tilaa M-paketti hintaan 19,95 €/kk

L-paketti
L kanavapaketti logo

Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia. 

Tilaa L-paketti hintaan 24,95€/kk

Mix 3


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 3 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 3 hintaan 6,95€/kk

Mix 5


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 5 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 5 hintaan 9,95 €/kk

Mix 8Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 8 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 8 hintaan 15,95 €/kk