Loisto TV -kanavapakettimme

Voit tilata kanavapaketteja sekä hallita jo käytössä olevia pakettejasi omahallinta.fi -palvelun kautta. Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita valokuituasiakkaillemme. Voidaksesi ostaa maksullisia TV-kanavia tarvitset valokuituliittymän, Loisto TV-palvelun sekä TV-kortin. Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista löydät HDTV-oppaasta sekä osoitteesta www.testatutlaitteet.fi. Ohjeen maksukanavien linkitykseen löydät tästä.

Etkö vielä ole asiakkaamme? Tutustu palveluihimme ja tilaa valokuituliittymä, LoistoTV ja TV-kortti täältä!

Kanavapaikat ja koko kattavan tarjonnan kanavistamme löydät Loisto TV kanavapakettihinnastosta

Bloomberg TV
Kuukauden bonuskanava

Kuukauden bonuskanava on tv-korttiasiakkaillemme ilmainen.
Heinäkuu bonuskanava 01.07. alkaen: Bloomberg TV

Bloomberg TV on uutiskanava, joka keskittyy kaupankäyntiin ja talouteen ja antaa viimeisimmät uutiset 24 tuntia vuorokaudessa. 
Viaplay included

V Premium on koko perheen paketti! Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin valioliiga, Saksan bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga ja jenkkifutiksen NFL-sarja. Viihteen ystäville 4 leffakanavaa ja lapsille Disneyn kanavat. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi Viaplay-suoratoiston. 

Tilaa V Premium hintaan 39,95 €/kk

V series & film

Viaplay included

Kanavapaketti sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja. Neljä leffakanavaa tarjoavat uusia eri tyyppisiä elokuvia joka viikko. Laadukkaat dokumenttikanavat kiehtovat mielikuvitustasi ja Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. Näet valtavasti leffoja, sarjoja ja lastenohjelmia. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi Viaplay-suoratoiston. 


Tilaa V series & film hintaan 19,95 €/kkV sport
Viaplay included

Tämä kanavapaketti on penkkiurheilijan valinta: Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin valioliiga, Saksan bundesliiga, Ranskan Ligue1, Belgian liiga, ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliigaa ja jenkkijalkapallon NFL-sarjaa. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Viaplay-suoratoiston, jota katsot missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Tilaa V sport hintaan 34,95 €/kk

v sport jalkapallo

Viaplay included

Jalkapallon seuraajan ykkösvalinta joka esittää eurooppalaisen jalkapallon pääsarjoja: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga ja sokerina pohjalla UEFA Nations League. Kiinnostavimmista matseista näytetään ennakkostudiot. Kanavapaketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Viaplay -suoratoiston.

Tilaa V sport jalkapallo hintaan 29,95 €/kk

v sport jaakiekko

Viaplay included

Maailman parhaat jääkiekkoliigat yhdessä kanavapaketissa. Viasat Jääkiekko -paketilla näet NHL-kauden alusta loppuun, runsaasti otteluita myös parhaaseen katseluaikaan (klo 18:30-23:00). Myös KHL-huippujoukkueiden kohtaamiset ja kaikki Jokereiden ottelut ja KHL-studio ryydittää jokaista Jokereiden kotiottelua. Paketin mukana saat ilmaiseksi vastaavien sisältöjen Viaplay-suoratoiston. 

Tilaa V jääkiekko hintaan 29,95 €/kk


cmoretotalUrheiluun ja viihteen kattava combo koko perheelle! Kotimaiset sekä kansainväliset sarjat ja elokuvat sekä lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden.

Tilaa C More Total hintaan 34,95 €/kk


cmoresport


Penkkiurheilijan unelma! Koe jännittävimmät urheiluhetket kotisohvallasi. Tällä superpaketilla nautit urheilusarjoista ympäri vuoden. Jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Ligan lisäksi tarjolla on formuloita, jääkiekkoa, tennistä ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport hintaan 29,95 €/kk


cmoreMonipuolinen kattaus uutuuselokuvia, kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja, paljon lastenohjelmia ja urheilua. Koukuttavia draamasarjoja ja hupaisia komedioita lisäksi kotimaiset suosikit ja C Moren alkuperäissarjat.

Tilaa C More hintaan 9,95 €/kk

S-paketti

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja. Pakettiin kuuluvat kanavat: Discovery Channel, Eurosport 1 HD, Euronews HD, France 24.

Tilaa S-paketti hintaan 7,95 €/kk

M-paketti

Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. 

Tilaa M-paketti hintaan 19,95 €/kk

L-paketti

Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia. 

Tilaa L-paketti hintaan 24,95€/kk

Mix 3


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 3 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 3 hintaan 6,95€/kk

Mix 5


Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 5 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 5 hintaan 9,95 €/kk

Mix 8Katso juuri mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: urheilua, elokuvia, dokumentteja,realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 8 kanavaa omaan mixiisi.

Tilaa Mix 8 hintaan 15,95 €/kk