Valitse sinulle sopivin kaukolämpötuote

Vertaile kaukolämpötuotteita laskurin avulla.

(Sivua päivitetään. Laskurissa ei ole vielä huomioitu Aurora Lämmön uutta hinnastoa 1.9.2022 )

Kaukolämmön käytön kokonaishinta muodostuu kiinteästä maksusta (€/vuosi), energiamaksuista (c/kWh) sekä veroista (alv 24%). Rovaniemen alueella valittavanasi on neljä vaihtoehtoa, jotka ottavat huomioon energiatehokkuuden, rinnakkaislämmitykset ja vuodenaikaan sidoksissa olevan lämpölaskun kuukausikohtaisen vaihtelun. Kolarissa, Ylläksellä ja Savukoskella voit tällä hetkellä tuotteiden Tyyni ja Vihreä Lähilämpö välillä.

Tyyni - tasaisempia kuukausilaskuja

Tyyni on perustuote vakautta arvostavalle, sillä se pienentää kuukausitasolla kaukolämpölaskujen euromääräistä vaihtelua. Sopimuksen kiinteä maksu ja alhaisempi energiamaksu on mitoitettu siten, että talven leutous, kylmyys tai rakennuksesi energiatehokkuus ovat vähemmän määrääviä tekijöitä kuukausittaisessa lämpölaskussa.

Valpas - kustannushyötyä energiatehokkuudesta

Energiatehokkuuteen kannustava Valpas on tarkkaavaisen kaukolämpöasiakkaan valinta. Lämpölaskujen summat vaihtelevat ja ovat enemmän sidoksissa kuukauden keskilämpötilaan. Alhaisempi kiinteä maksu mahdollistaa leudon talven sattuessa tilaisuuden säästää lämpölaskussa. Se ottaa myös huomioon rakentamisessa käytetyt energiatehokkaat ratkaisut tai uudiskohteen investoinnit. Hyvä valinta myös, jos käytössä on useita lämmönlähteitä (esim. varaava takka tai aurinkokeräin). Voimassa vuoden kerrallaan, ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden.

SuperValpas - hybridilämmittäjälle

SuperValpas on erityisesti useita vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja käyttävän kaukolämpöasiakkaan valinta. Alhainen kiinteä maksu ja kausihinnoiteltu energiamaksu tukevat vapautta valita useiden lämmitysmuotojen väliltä kuhunkin tilanteeseen ja  vuodenaikaan pohjautuen. Voimassa vuoden kerrallaan, ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden.

Kaukolämmön kulutustietosi löydät kätevästi Assarista >>. 

Vihreä Lähilämpö - hiilidioksidivapaa kaukolämpötuote

Uutuus! Vihreä Lähilämpö on täysin uusiutuvilla polttoaineilla tuotettua hiilidioksidivapaata lämpöä, jonka avulla pienennät helposti omaa hiilijalanjälkeäsi. Hinnoittelu perustuu mitattuun lämmönkulutukseen ja sen arvonlisäveroton hinta on megawattitunnilta vain 80 senttiä korkeampi kuin Neven Tyyni-kaukolämpötuotteen. 

Tutustu ja lue lisää

Energiamaksun kesäaika 1.4.-31.10. ja talviaika 1.11.-31.3.

Laske hinta perustuen:

Kulutusjakauma (MWh):

Tyyni

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Valpas

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Supervalpas

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Vihreä lähilämpö

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Lisää tuote koriin, saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouspyyntö ei sido ostamaan.