Lämmönkulutukseesi sopiva kaukolämpötuote

Laske laskurin avulla, mikä kaukolämpötuote sopii sinulle parhaiten.

Kaukolämmön käytön kokonaishinta muodostuu kiinteästä maksusta (€/vuosi), energiamaksuista (c/kWh) sekä veroista (alv 24%). Valittavanasi on kolme vaihtoehtoa, jotka ottavat huomioon energiatehokkuuden, rinnakkaislämmitykset ja vuodenaikaan sidoksissa olevan lämpölaskun kuukausikohtaisen vaihtelun.

Tyyni - tasaisempia kuukausilaskuja

Tyyni on perustuote vakautta arvostavalle, sillä se pienentää kuukausitasolla kaukolämpölaskujen euromääräistä vaihtelua. Sopimuksen kiinteä maksu ja alhaisempi energiamaksu on mitoitettu siten, että talven leutous, kylmyys tai rakennuksesi energiatehokkuus ovat vähemmän määrääviä tekijöitä kuukausittaisessa lämpölaskussa.

Valpas - kustannushyötyä energiatehokkuudesta

Energiatehokkuuteen kannustava Valpas on tarkkaavaisen kaukolämpöasiakkaan valinta. Lämpölaskujen summat vaihtelevat ja ovat enemmän sidoksissa kuukauden keskilämpötilaan. Alhaisempi kiinteä maksu mahdollistaa leudon talven sattuessa tilaisuuden säästää lämpölaskussa. Se ottaa myös huomioon rakentamisessa käytetyt energiatehokkaat ratkaisut tai uudiskohteen investoinnit. Hyvä valinta myös, jos käytössä on useita lämmönlähteitä (esim. varaava takka tai aurinkokeräin). Voimassa vuoden kerrallaan, ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden.

SuperValpas - hybridilämmittäjälle

SuperValpas on erityisesti useita vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja käyttävän kaukolämpöasiakkaan valinta. Alhainen kiinteä maksu ja kausihinnoiteltu energiamaksu tukevat vapautta valita useiden lämmitysmuotojen väliltä kuhunkin tilanteeseen ja  vuodenaikaan pohjautuen. Voimassa vuoden kerrallaan, ei voi vaihtaa kesken sopimuskauden.

Kaukolämmön kulutustietosi löydät kätevästi Assarista >>. 

Energiamaksun kesäaika 1.4.-31.10. ja talviaika 1.11.-31.3.

Laske hinta perustuen:

Kulutusjakauma (MWh):

Tyyni

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Valpas

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Supervalpas

Kiinteä maksu:
Energiamaksu:

(sis. alv. 24 %)
Lisää tuote koriin, saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouspyyntö ei sido ostamaan.