Tältä sivulta löydät usein kysytyt kysymykset kaukolämpöliittymistä

Mistä tiedän, saako alueellamme kaukolämpöä? - Ole hyvissä sjoin yhtedyessä asiakaspalveluumme, niin varmistamme kaukolämmön saatavuuden. Voit käyttää myös vettisivuillamme olevaan tarjouskoria, jolla voit jättää meille kaukolämmön tarjouspyynnön.

Mistä kaukolämpöliittymä tilataan? - Kaukolömpöliittymän voit tilata nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä myyntiin. Liittymän suunnittelun ja toimituksen nopeuttamiseksi, pyydämme täyttämään liittymähakemuksen täältä ja toimittamaan sen asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@neve.fi. Hakemuksen jälkeen otamme tarvittaessa yhteyttä ja lähetämme lämpösopimuksen allekirjoitettavaksi. 

Kuka tekee lvi-suunnitelmat? - Mikäli valitset lämmitysmuodoksi kaukolämmön, suunnitteluta taloosi vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä sekä tilavaraus lämmönjakokeskusta varten. Suosittelemme valitsemaan LVI-urakoitsijan, jolla on alan pätevyys.

Mitä dokumentteja pitää toimittaa Nevelle? - Toimita Nevelle hyvissä ajoin ennen lämmöntarveajankohtaa lämpösopimuksen laatimista varten asemapiirustus mittakaavassa 1/500 sekä rakennuksen pohjapiirustus, josta ilmenee lämmönjakokeskuksen sijainti. 

Mikä on kaukolämmön toimitusaika? - Liittymän toimitusaika lämpösopimuksen valmistuttua on vähintään kuukausi, ruuhka-aikana voit varautua odottamaan pidempäänkin.

Milloin saan liittymislaskun? - Liittymismaksu laskutetaan kolme kuukautta ennen sovittua liittymis- ja lämmöntoimituksen aloituspäivää.

Mikä on sovittu liittymis- ja lämmöntoimituksen aloituspäivä? - Se on Neven lupaus asiakkaalle, mihin mennessä kaukolämpöliittymä on kytkentävalmiina. Tämän ko. päivän löydät lämpösopimukseltasi. Myös kiinteän maksun laskuttaminen aloitetaan tämän päivän mukaisesti.

Mitä liittymismaksu ei sisällä? - Asiakas huolehtii omalla kustannuksellaan kaukolämpölaitteiden hankinnan, asennuksen ja liittämisen Neven mittauskeskukseen.

Mitä liittymismaksu sisältää? - Liittymissopimuksen Neven kaukolämpöjakeluverkkoon, 30 metriä liittymisjohtoa Rovaniemen keskustan ja Muurolan alueella, tarvittaessa ulkoseinän läpivientikohdan peittämisen peltisellä suojakotelolla ja sopimusvesivirtaa 0,25 m3/h.

Mitä avaimet käteen -paketti sisältää? Kaukolämpöliittymän käyttöönottoon tarvittavat asennuksen sekä tarvikkeet valmiiksi säädettynä sisältäen siirtimen ja putkistojen eristykset lämmönjakohuoneessa, sähkö- ja automatiikkatyöt, lvi-työt, apu- ja siivoustyöt. Lopuksi suoritetaan kaukolämmön käyttöönottotarkistus. Avaimet käteen -paketin voit tilata nettisivuiltamme löytyvän tarjouskorin kautta. 

Miten saan rahoituksen Neven kautta? - Neven kaukolämpöliittymä ja liittymäasennus on mahdollista rahoittaa kokonaisuudessaan Pohjola Osuuspankki Oyj:n tarjoamalla kulutusluotolla. Hakemuksen löydät nettisivuiltamme. Voit varata myös ajan kaukolämmön asiakaspalvelusta. niin hoidamme asian kuntoon samassa yhteydessä kuin varsinaiset liittymäsopimukset ja asennussopimukset allekirjoitetaan. 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.