Sisältöön Sivustokartta
Nainen ja lapset katsovat tablettia.

Kanavapaketeilla viihdyt vielä paremmin

Kanavapakettiin voit valita oman mielenkiintosi mukaisia sisältöjä urheilusta draamaan ja katsella sitä, mistä eniten pidät! Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita kaapeli-tv-asiakkaillemme.

Tilaatko kanavapaketin ensimmäistä kertaa?

Jos olet tilaamassa kanavapaketteja ensimmäistä kertaa, täytä ensin sähköinen lomake. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä, ja saat meiltä tarvittavat tunnukset.

Kanavapakettien katseluun tarvitset television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin sekä TV-kortin. Kysy lisää chatissa!

Onko sinulla jo tunnukset omahallinta.fi -palveluun?

Kun TV-kortti on linkitetty ja sinulla on tarvittavat tunnukset, voit hallita tilaamiasi paketteja omahallinta.fi-palvelussamme.

Siirry omahallintaan

LISÄTIETOJA 

Lisätietoa HD-lähetyksistä sekä niihin soveltuvista tv-laitteista osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

Lue ohjeet suoratoistopalveluiden aktivointiin:

MTV Katsomo +

Viaplay 

 

 

Tilaa kanavapaketti

Kiitos kiinnostuksestasi kanavapakettejamme kohtaan! Täytettyäsi lomakkeen, vahvistamme tilauksesi ja annamme sinulle parhaimman tarjouksen valitsemastasi kanavapaketista. Samalla saat tunnukset Omahallinta.fi -palveluun, jossa voit hallita jatkossa kanavapakettitilauksiasi.
Valitse kanavapaketti(Pakollinen)
Onko käytössäsi jo TV-kortti?(Pakollinen)
Tarvitsetko kortinlukijan?(Pakollinen)

Kanavapaketit

Formula autot radalla Monacossa.
Formula 1 kausi V premium -palvelussa
VPremium Logo Vert RGB neg

V premium

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, jääkiekon MM-kilpailut ja CHL, moottoriurheilun ykkönen Formula 1©, MotoGP sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua. Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat sekä lastenkanavia.

V premium -paketti sisältää myös Viaplay-suoratoistopalvelun, jonka kautta näet entistä enemmän urheilua sekä viihdesisältöjä kuten Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä, pohjoismaisia Viaplay-sarjoja sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

 

Tilaa V Premium hintaan 49,95 €/kk
Kuvassa Tom Hanks
A Man Called Otto V series&film palvelussa
VSeriesFilm Logo Hori RGB neg

V series & film

V series & film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää neljä eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä lastenkanavia.

V series & film -pakettiin kuuluu myös Viaplay-suoratoistopalvelu, jolla näet mm. Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä, pohjoismaisia Viaplay-sarjoja sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

Tilaa V series & film hintaan 12,95 €/kk
MTV logo red

MTV Katsomo + ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat , huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä. Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuina. Kaikki Liiga- ja Mestis -ottelut sekä viikoittainen NHL -ottelu parhaaseen katseluaikaan. Jääkiekon MM-kisojen kaikki Leijona -ottelut. Lisäksi kaikki MM -rallista! Erikoiskokeet suomeksi selostettuna, kauden aikana 350 tuntia suoraa lähetystä.

 

Tilaa paketti 44,95 €/kk
MTV logo red

MTV Katsomo + ja kanavapaketti viihde

Viihteen suurkuluttajan suosikkikatsomo tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, koukuttavinta realitya sekä viihdettä koko perheelle. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja. Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuina. Nähtävillä vanhat klassikkosarjat sekä uudet suosikit.

 

Tilaa paketti 12,95 €/kk
Nuori nainen katsoo tv:tä ja syö popcornia.
Mix -paketti

Valitse kaikista kiinnostavimmat sisällöt kanavamixiin!

Katso sitä mitä haluat! Laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä, joka kiehtoo kaikenikäisiä katsojia: urheilua, elokuvia, dokumentteja, realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta.

Valitse 3 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 3 hintaan 6,95€/kk

Tilaa 3 suosikkiasi

Valitse 5 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 5 hintaan 9,95€/kk

Tilaa 5 suosikkiasi

Valitse 8 suosikkikanavaasi ja tilaa

Mix 8 hintaan 15,95€/kk

Tilaa 8 suosikkiasi

Lisätietoja ja ohjeita

Näin aloitat maksukanavien katselun

Lue ohje

Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointi

Lue ohje

MTV Katsomo+ suoratoistopalvelun aktivointi

MTV Katsomo+ palvelun aktivointi